London weekend "billigast möjligt"

5 apr. 2017 11:02
Visningar: 1265
har fått lite cash så jag tänkte ta kompisen till London. Vad kan det gå på? Med Ryanair kan man ju flyga nästan gratis. och hotell finns det ju gott om så man bör väl komma undan rätt så billigt, nån som åkt och kan tipsa om ett inte allt för dyrt hotell nära "tuben"?
Av Cattta
5 apr. 2017 17:17 (redigerad)
Hej det kan bli hur billigt som helst men även hur dyrt som helst. Bor ni på vandrarhem i sal kan ni komma undan med knappt 200 per person och natt, centralt.
Vill ni bo på hotell centralt så är genomsnittspriset ca 2000 kr natten för 3 stjärnigt hotell med svensk standard. Mga hotell är betydligt dyrare än så.
Det finns saker att göra som är gratis så som museum men mkt kostar skjortan. Vet inte din budget.
London är en fantastisk stad...Lycka till där!!!
Av Lotta29
5 apr. 2017 18:14
Vi åkte med easyjet, tror dem var billigare än Ryanair, och sen bodde vi på ett hotell nära Oxford street, Vid Sussex garden, hotellen är ju rätt så slitna och väldigt små men kostar en del ändå. Första gg vi åkte så tog vi bussen in till London, det var hyfsat billigt. Andra gg tog vi tåget, betydligt dyrare.
5 apr. 2017 23:42
Gå in på premierinn.com och boka något av deras hotell utan avbokningsmöjligheter så kan du få hyfsat hotell till bra pris. Söker du på London så får du de mest centrala först och därefter längre och längre ut men det finns många i centrala stadsdelar. Alla är likadant inredda men fräscha nog för priset och med sköna sängar.