London tillsammans till hösten?

29 apr. 2014 01:11
Visningar: 236
Hej jag är en tjej på 18 år ( född 95) och tar studenten till sommaren. Till hösten tänkte jag bege mig till London på lite äventyr. Just nu ser det ut som jag flyttar själv då mina vänner har andra planer. Därför skulle det vara amazing om jag hittade några som hade samma planer som mig! Hade tänkt mig stanna i alla fall några månader till att börja med och så får man se vart det leder tänker jag, men känns kul att ha någon att bo med och leta jobb med osv.

Väl där vill jag njuta till fullo, parkhäng, utgångar, upplevelser, shopping, varför inte mysiga promenader och mest av allt bara vara!

Hör gärna av er om ni är inne på samma spår!
29 apr. 2014 04:10
Hej!
Jag och en till tjej som jag lärt känna via denna sidan flyttar till London 25 augusti om det är något du kanske skulle vilja hänga med på? Väl där kommer vi söka jobb och lägenhet på plats, om man inte fått tag på något hemma från Sverige.

Vi tycker precis som dig att det skulle vara skönt att flytta tillsammans med några fler, så att man inte känner sig så ensam där haha och så man kan dela boende med.

Låter det intressant så får du gärna skriva ett meddelande eller maila mig på (Logga in för att se e-postadress)

Hoppas vi hörs! :)
/Veronica
Medlemmen har tagit bort svaret
4 maj 2014 16:58
Hej jag har också samma planer, jag ska åka dit om ett par veckor och sen igen i september kanske, jag hade tänkt flytta dit någon gång efter sommaren (innan julen iallafall), kanske för att jobba eller plugga. Ni får gärna höra av er om ni är intresserade av att åka med mig.
14 maj 2014 18:20
Det låter ju jättebra med alla er! Jag har precis fått jobb och vill komma in i det lite innan jag ger mig av och sådär, så tror nog flytten dröjer sig lite, men absolut senast oktober tänker jag. Kanske kan jag höra av mig när jag vet lite mer exakt, men vad kul att ni i alla fall är intresserade! sjukt taggad alltså