London roommates i september?

16 juni 2016 21:39
Visningar: 39
Hola, Jag är en sprallig och positiv tjej som precis tagit studenten och i höst tänker flytta till London för att jobba, träffa nya härliga människor, ha skoj och bara leva livet! Jag söker någon/några som är ute efter samma upplevelse och som behöver en roommate :)
17 juni 2016 13:45
Hej! Jag har börjat fundera på att även jag flytta till London i höst för att jobba, träffa nya människor, festa och bara ha det kul! Du får gärna lägga till mig på Facebook om det låter intressant, heter Sanna Svedin där :)
30 juni 2016 15:54
Hej! Jag har också tänkt att flytta till London och har kommit så långt som att boka en flygbiljett den 21a September. Vet inte om det går att få upp mig på Facebook men heter iallafall Hanna Paul Kallin där, annars skicka ett meddelande på instagram! :) Hanna.Kallin :)
30 juni 2016 23:21
Hallå där! Har också bestämt mig för att flytta till underbara London i höst, runt oktober tänker jag mig. Tanken är att jobba, träffa kul folk, uppleva saker och få ha the time of my life. Skriv gärna på Facebook om de låter bra, heter Olivia Helena Elisabeth Karlsson! :)