London Flatmates/flyttkompis/boende sökes September 2016

21 juni 2016 00:16
Visningar: 36
Tjännaa!
Jag heter Märta, är 21 år och är från Stockholm. Som det ser ut nu så tar jag mitt pick och pack och flyttar till London i September för att studera på Central Saint Martin. Letar därför boende/flyttkompis till hösten!
Jag är både uppväxt i London och har tidigare bott i världens bästa stad för att jobba, så jag har relativt bra koll och vet hur sjukt kul man kan ha det men även hur svårt det kan vara med boende och sånt. Jag är supertaggad på att flytta till London och vill vara ute i (relativt) god tid. Jag tänkte därför kolla om det är någon/några har samma plan som mig och som kan tänka sig leta boende tillsammans? eller om någon har tips på boende eller rum i flatshares som blir lediga från Augusti-September? Jag har bott i kollektiv ett antal gånger och det har alltid fungerat superbra.
lite om mig:
Jag älskar mode, design, myskvällar, utekvällar, katter, glitter, ostbågar m.m.
Maila mig to find out more:
(Logga in för att se e-postadress)

Eller skriv här på reseguiden!
Vi hörs!!! 😀
26 juni 2016 14:56
Hoola, jag är precis som du väldigt sugen på en flytt till London i September för att jobba, träffa nya människor, festa och bara ha det hur skoj som helst, jag tog precis studenten så är mer än redo för något nytt till hösten.
Jag letar efter någon/några att dela boende med så låter det intressant är det bara av höra av sig på Facebook, Olivia Heins heter jag där :)