London April 2018

5 sep. 2017 18:43
Visningar: 165
Jag tänker åka till London Våren 2018, finns det någon som har lust att hänga med mig, eller kanske bara dela rum, det är ju mycket billigare om man åker 2 personer.
Av Mia88
6 sep. 2017 14:14
Hej,
jag åker gärna till London till våren. Jag söker också en reskamrat, det är trevligare och billigare att resa två, för tyvärr verkar resebranschen skapt bara för par och familjer. Som soloresenär blir man rätt förbisedd.
Just nu letar jag en reskamrat (eller någon att bara dela rum med) till en rundresa på Cypern under oktober eller början av november, ett erbjudande som finns i tidningen Vi i villan. Priset är 1500 kr för en vecka (plus en rad tillägg förstås, t ex 1200 för matpaket), men det löjliga är att enkelrumstilläget är 2500 kr. Alltså högre än själva resan!
Cypern ligger i höjd med Libanon, dvs fortfarande varmt i oktober. Sju dagars välmatat kulturprogram, lokal mat och sol väntar. Bra sätt att lära känna varandra, kanske kan vi göra flera resor tillsammans sen, om vi trivs med varandra.
Om det låter vettigt och intressant, maila mig gärna hit (Logga in för att se e-postadress)
Jag har nyss fyllt 60, är aktiv, hyfsat berest, intresserad av det mesta och flexibel, gillar lika mycket stad som bad, att ta det lugnt eller vara aktiv. Det bästa är omväxling.
Hälsningar, Mia