Långtidsboende i dec med äldre barn

Av Jennytw
27 mars 2017 21:27
Visningar: 266
Hej!
Har planer på att åka till Thailand i två månader i dec/jan 17/18. Vi är en familj med tre barn som då är 7,13 och 14 år. Vi har fått ok från skolan att åka iväg men funderar nu på var vi bäst ska ta vägen. Syftet med resan är att landa i familjen och fly vardagsstressen en stund. Men samtidigt som vi vill ha lugn och ro och vackra vyer så är vi rädda för att ha det alldeles för lugnt. Vi ser gärna att barnen får något umgänge utanför familjen eftersom det annars finns risk för att resan inte alls blir så harmonisk som vi tänker. Vi vill hyra hus. Tips på plats mottages gärna och har ni boendetips så är jag också tacksam! /Jenny
Av Borgaf
29 mars 2017 17:58 (redigerad)
Det finns en underbar lite by Huay Yang som ligger en timmes resa söder om Hua Hin. Gå in och läs
www.huayyang.nu Där finns även tillgång till svensk skola som brukar vara väldigt populär. Små fina områden. Läs på blocket tryck på bostad sedan uthyres. Därefter under Hitta, tryck på utlandsboende och Thailand i rutan ort.
Thailand Har man barn kan det vara kul för dem att det finns andra skandinaver där.
Av Jennytw
2 apr. 2017 20:16
Tack, för tipset! Tar gärna emot fler! Om man ska förvänta sig fler långtidsboende barn i övre skolåldern kanske man ska hålla sig runt svenska skolan-områden. Koh lanta har vi varit på tidigare men vill nu testa något annat!
2 apr. 2017 21:52
Då är nog Huay Yang något för er, jag kan ge dig infotips om såväl skolan, byn och boende om d

du vill ha mer.