Boende med barn i Ao Nang /Railey

8 feb. 2012 09:44
Visningar: 2598
Vi ska till krabi i december och undrar om det är någon som har något bra hotell som passar för barnfamiljer i Ao Nang eller Railey. Vi letar hotell som har skapliga priser och som gärna har pool.
8 feb. 2012 10:35
Vårt favorithotell i Ao Nang är Ao Nang Villa precis på Ao Nang Beach http://www.aonangvilla.com/ - ingår även i Fritidsresors utbud men vi fixar altlid våra resor själva och bokar via http://www.sawadee.com/

Kidsen gillade det hotellet skarpt just med tanke på de stora fina poolerna och läget vid stranden. Även hotellet bredvid Golden Beach (ingår i Apollos utbud) ligger jättebra till!

Är barnen lite äldre skulle jag tro att de föredrar att bo i Ao Nang före Railey och kunna shoppa samt ett hyfsat utbud på restauranger (även svenskt, Burger King, McDonalds).
8 feb. 2012 10:50
Hej! Vi bodde några dagar på Krabi Aquamarine. Det ligger utanför Ao Nang. De har stora rum som alla ligger i markplan med egen liten "veranda". Alla rum vetter mot poolen. Poolen är ren och fräsch och har en barndel. Det var flertalet barnfamiljer där när vi var där. Nackdelen är väl att det ligger lite off. Men för oss var det inga problem, det tog 10-15 min att promenera in till centrala Ao Nang. Ca 3-4 ner till stranden. Det kryllar av tuktuks som man kan ta för en billig peng.

Frukosten var ok, inte mer. Restaurangen provade vi aldrig, nere vid strandpromenaden finns massvis med alternativ.

Vi tog en longtailbåt ut till Railey och stannade där över dagen. Fick känslan av att priserna var högre där ute. Bor man i Aonang finns massvis med båtturer man kan ta över dagen.

Lycka till!
8 feb. 2012 11:37
Somkiet, bra hotell med ett centralt läge. Kolla in det på sawadee.com. Vi bodde 2 vuxna och två barn 4 & 8 i deras Deluxe-rum. Bra frukostbuffé och fin pool.
Av Wiggo
8 feb. 2012 19:27
Hej!

Vi bodde på Tipa Resort i två veckor under mars 2009. Vi var 4 vuxna och 4 barn i åldrarna 5, 7, 9 och 12. De har både bongalows, som vi bodde i, och hotellrum. Detta boende bokade vi själv genom direktkontakt via mail med hotellet.
Ett ganska litet hotell med lugn atmosfär. En liten men tillräcklig pool, nära till shopping, strand och longtailbåtar som tar er ut till ett antal olika öar med restid mellan 20 min-1 tim.

/johan