Koh wai - chansa på boende?

Av Atjima
27 dec. 2016 20:09
Visningar: 364
Vågar man chansa på att boende finns på Koh Wai? Ifall det finns något litet som inte har sin bokning via nätet???
Av Hille2
28 dec. 2016 08:44
Jag har aldrig bokat i förväg där och tror inte ens att det gick att göra via någon bokningssida på nätet då. Om du åker under någon stor thaihelg så kan det nog vara fullbokat. Vi fick ligga i tält i en natt när vi kom dit andra gången men annars var det rätt dött där och det fanns lediga rum/bungar på alla fyra resorterna
Av Atjima
28 dec. 2016 14:29
Vi hade tänkt bo på koh wai 12-15 januari. Är det fullt då på paradise då tror du? Har hittat en sida på nätet men där kan man inte boka. Ursäkta alla mina frågor! O tusen tack för tålamod o svar!👍💕
Av Hille2
28 dec. 2016 17:50
Jättesvårt att svara på då jag inte har varit där de senaste åren. Men ni missar i alla fall det kinesiska nyåret som är den 28/1 2017...då brukar det vara besvärligt både med hotell och transporter på många platser.
Vill ni vara säkra, boka i förväg. Det går alltid att pröva med att ringa, tyvärr hittar jag ingen mer uppdaterad sida än denna. Paradise har bytt ägare några gånger så numret kan ju vara fel.
https://www.travelfish.org/accommodation/thailand/eastern_thailand/trat/ko_wai/all

Beach Resort går att boka på Agoda och Coral/Pakarang på Booking . Vad det gäller Paradise så hittar jag inte den resorten på någon bokningssida
Av Atjima
29 dec. 2016 22:44
Ska ringa i morgon till Paradise på Koh Wai, men tänkte, " -
HIlle2" __ hur primitivt är det på de rummen? Är det inga privata toaletter o duschar? Eller delar man med andra?
Kommer du ihåg?
30 dec. 2016 03:01
Man delar badrum på Paradise. De har ett antal badrumshus utspridda på området. Visst är det primitivt - elen är bara på mellan 5 och 11 på kvällarna. Å andra sidan är läget fantastiskt och stämningen väldigt trevlig. Good Feeling som ligger bredvid har egna badrum med kallvattenduschar. Det brukar bli ganska fullt, men det räcker i allmänhet att ringa någon dag innan och boka.
Vill man ha högre standard (men inte lika mysigt ) så kan man kolla Pakarang. De har olika rum - även vissa med AC. Det är också dit man får gå om man vill ha Wifi. Pakarang kan man boka på någon av bokningssiterna (kommer inte ihåg vilken).
Av Hille2
30 dec. 2016 13:54
Härligt att få se bilderna och framförallt få se att Koh Wai inte förändrats märkbart med stora charterhotell och bargator...som så många andra små öar :)
Av Atjima
30 dec. 2016 16:05
Nu, Hille2 har jag ringt och bokat på Paradise på Koh Wai, ska bli kul att se! Nu pirrar det i magen och jag är så sugen på att åka nu!!! Rapporterar sen hur jag hade det! tack för tipsen!
Av Hille2
30 dec. 2016 16:16
Citerat från Atjima:
Nu, Hille2 har jag ringt och bokat på Paradise på Koh Wai, ska bli kul att se! Nu pirrar det i magen och jag är så sugen på att åka nu!!! Rapporterar sen hur jag hade det! tack för tipsen!
Det ser jag fram emot! :)
Av Atjima
31 jan. 2017 21:29
Tack hille2- koh wai var kanon och vi älskade paradiset resort! Å vilken härlig hjälpsam kvinna som hade stället! Vi gick till pakarang en dag och kollade men inte lika bra läge och ingen mysfaktor... dock var min gubbe sjuk och var sängliggande mesta tiden
Av Hille2
1 feb. 2017 09:30
Vad roligt att du trivdes! Fick lite längtan tillbaks så det kanske blir en tur dit i mitten av februari när jag åker till Thailand. Lämnar gubben hemma för säkerhets skull ;)