Koh Mook avstånd och resturanger.

Av Danjan
11 juli 2012 18:38
Visningar: 590
Önskar hjälp med avstånd mellan Charlie beach och Savalai Beach, hur lång tid tar det och gå emellan de 2 beacherna? Är det hyfsat nära och gå till andra resturanger ifall man skulle boka hotel Savalai beach Resort? Kan bli lite tjatigt och äta på samma resturang hela tiden.

Är det någon som har några tips på resturanger som man ej får missa på Koh Mook. Finns det även tillgång till någon minmarket i närheten av Savalai beach?
Av Beppis
28 juli 2012 08:59
Tycker inte att det är gångavstånd mellan Charlie Beach och Savalai. Men det finns moppetaxi med sidovagn. Savalai ligger ute på en udde och det är fint där vid högvatten men ej vid ebb, dessutom dyrt. Bodde på Charlie Beach och det var helt ok. Därifrån tar det ca 30 min till Koh Kradan med longtail och mycket bra snorkling.
Av Danjan
28 juli 2012 17:49
Tackar. Då blir det till att boka på Charlie beach resort. Har du någon uppfattning hur det är med de bungalows som ligger beachfront på Charlies. Vi är en familj på 2 vuxna och 2 barn (10 och 3 år) som skall bo där under Januari månad i en vecka.