Koh Lipe, bo på Idyllic Resort?

15 jan. 2012 22:42
Visningar: 949
Hej! Jag och min kille funderar på att bo på Idyllic Concept Resort i ett I-Pool Luxury Room. Har någon bott på det hotellet och vet något om de rummen? Och hur är utsikten och området runt om hotellet?

Tack på förhand!
Av Sierra
15 jan. 2012 23:17
Jag har inte bott på Idyllic men varit där. Det är ett modernare bygge i södra delen av Sunrise Beach. Anläggningen sträcker sig från beachen och in mot ön. Här har du en bild så får du kanske en uppfattning hur det ligger. http://www.reseguiden.se/minsida/sierra/bilder/407421
15 jan. 2012 23:27
Tack! Dig kan man alltid lita på med snabba och hjälpsamma svar! Jobbar du med reseguiden eller hur kommer det sig att du är så uppdaterad och aktiv?

Har sett en del bilder på området kring Idyllic och många har klagat på att dom bygger på hotellet eller om det var bredvid. Har sett ganska "skräpigt" ut på vissa bilder, typ som att man bor på en byggarbetsplats... Men det kanske bara var en period. Nu verkar dom ha byggt nya rum och det är just de som vi är intresserade av..
Av Winx
20 jan. 2012 03:04
Hej! Vi bodde på Idyllic i mars 2011 och valde då deras beachfrontalternativ (tror de hette sky). Finns ett par såna längst fram och det är de som ligger bäst enligt mig. Är pool luxuryrummen nybyggda för när vi var dä fanns bara Pianosviten vid poolbyggnaden (och det var rymligare) men ligger på andra våningen.

Hotellet känns lite fel på lipe kan jag känna men det var fräscht, rummen var dock små och prisnivån hög. Vi stannade någon vecka och flyttade sen till Anda precis brevid. Det var under uppbyggnad men ser man till rummet så är det 10 ggr mysigare och har tom ännu bättre läge. Dock ganska dyrt (tror vi betalade exakt lika mycket som på idyllic och då saknade Anda pool. Någon som vet om de byggt pool dår ännu?

I år har jag sneglat lite på grannhotellet Serendipy eller vad det nu heter :) Eller så blir det Anda eller möjligtvis Idyllic. Saknade dock en härlig solskyddad veranda att sitta och läsa på. Det upplever jag som en miss i et bygget plus att designkoncept känns lite fel just på Lipe. men det är nog jag som inte vant mig.

Stranden utanför är fin! Frukosten bra och personalen är trevlig.
Av Sierra
20 jan. 2012 10:28
Winx,

Anda har inte pool och vad jag vet finns inga tankar på att bygga en.

Serendipity Resort längst nere i söder på Sunrise tycker jag har det mysigaste boendet på Lipe, dock brann en av deras bungalows, Big Lebowski, ner 6 december och är inte möjlig att boka denna säsong. Övriga 11 bungalows är ok.
22 jan. 2012 22:09
hej hej,

vi va på kho lipe förra året och bodde på Sita vilket va kanon bra absolut de bästa på ön, vi va även på andra sidan ön där idyllic ligger och den sidan ärminte alls lika fin och ren, håller med om att de va skräpigt och att de byggs lite runt om, men Åk till kho lipe de är helt underbart fint..

lycka till