Koh lipe

Av Sussod
10 juni 2015 14:24
Visningar: 92
Åker till Thailand över jul och in i januari. Startar på Lanta sen Koh Bulone efter det Koh Lipe för att sen avsluta på Lanta. Har alla boenden bokade utom på Lipe. Vilken strand ska man ta om man är två vuxna? boende? Har tittat på Mountain resort, Bella vista, Bundhaya. Tänkte stanna 11 nätter så runt 1000 kr/natt får priset vara.
10 juni 2015 14:34
Beror på vad man är ute efter,mer liv och rörelse på pattaya beach men avsevärt mycket mer båttrafik.
sunrise har ett mer lugn och bästa stället för snorkling,sen behöver man inte bo mitt i smeten för koh lipe
är en välldigt liten ö att röra sig på. har själv bott på anda resort som ligger på sunrise beach och det rekomenderas starkt,dock kanske prisläget är högt kring jul/nyår.
Av Sierra
10 juni 2015 19:22
Det är ju inget som hindrar att ni flyttar efter några dagar och har ett par olika boenden på Lipe. Lipe Beach Resort på norra delen av Sunrise Beach är mysigt. Tyvärr är mycket redan uppbokat men du har deras enklaste alternativ, Bamboo Garden Rooms, för hela perioden om du vill. Läs reviews!
http://www.lipebeachresort.com/

Bundhaya är bra boende men lite rörigt på beachen då det ligger vid immigration och resande från/till Langkawi snurrar omkring där.

Bella Vista ligger i den västar lugnare delen av Pattaya Beach och är helt ok.

Montain, i norra delen av Sunrise, är också bra men kan vara lite "jobbigt" om man har små barn då övervägande delen av bungalows ligger högt och trapporna inte underlättar om man skall bära barn upp och ner till toa och mat...