Khao Lak

18 aug. 2013 10:13
Visningar: 2602
Är det någon som kan berätta om Kantary Beach Hotel Villas & Suites ? Finns det några affärer närheten, eller måste man in tilll Khao Lak.
Transporter till Khao Lak, vad är priserna nu. Du som varit på detta hotel, var snäll berätta mer.
Av Muumi
26 aug. 2013 09:21
Hej! Jag är också intresserad av samma sak. Vi är 2 vuxna ( 60+) som bokat resa till Kantary till den 8:e januari. Hoppas vi får svar.
Av Aimee68
26 aug. 2013 18:05
Hej!
Delar mer än gärna med mig:)

Vi var där i februari. Hotellet ligger en bra bit från affärer och det är taxi som gäller om ni vill shoppa. Det finns en affär inne på hotellområdet m lite smått och gott. Det går att ordna taxi från receptionen men om ni går ut precis utanför området så finns ett ställe m både restaurang/bar, massage och även taxi. Det blev oftast så att vi tog en öl där medan de ringde efter taxi. Minns inte exakt vad det kostade... Oj vad man glömmer fort😳
Kan det varit runt 300 bath till Khao lak centrum tro.. Tror det var typ 50 bath billigare bara än om man bokade via receptionen. Fast tog man nån öl så blev det ju dyrare ändå, haha. Nåväl, mkt trevliga människor som vi gärna gynnade. Missa inte marknaden på onsdagar och lördagar.

Hotellet är grymt fräscht, stoora balkonger. Varje dag när de städade så la de i en liten flaska vatten per person i kylen. Frukostbuffen är riktigt suverän! Finns allt möjligt. De står och gör omelett efter önskan, det finns flera olika sortes bröd, pålägg, yougurt i små paket, grönsaker, färska frukter som ananas, melon, papaya tror jag det var, ja massor av gott:) För övrigt åt vi inga måltider på hotellet så jag vet inte hur de är.

Ni behöver inga badhanddukar med er. Nere vid restaurangen där man käkar frukost så kan man hämta ut en handduk var. Man skriver upp sig när man hämtar och när man lämnar på eftermiddagen.

Gratis wifi i Lobbyn.

Stranden, White Sand Beach är helt ljuvligt vacker med vit sand som vetemjöl. Den är hur lång som helst och det ligger ett par restauranger på båda sidor om hotellet. Våra favoriter blev Ao Thong och White Sand Beach restaurang. Oslagbart att äta mat och ta en öl mitt på stranden.

Det är lugnet som råder här och fy sjutton vad avis jag är på er;) Längtar tillbaka nåt grymt. Tyvärr var min man inte lika begeistrad i Thailand som mig och ungarna så det är operation övertalning som gäller här;).
Förmodligen inverkade det att han hade stora problem m tidsomställningen och just haft influensa bara några dagar innan. Att han sen inte är överförtjust i värme och alltid får mycket myggbett... Ja ni förstår kanske;)

Glöm inte myggmedel om ni har ont av dem. Själv fick jag inte ett enda bett..

Jag rekommenderar varmt Similian Island om ni vill ut och snorkla. Helt obeskrivligt vackert!! Beställ isf inte från hotellet som är rätt dyrt. Beställ av de på restaurang Ao Thong och ni får en toppenresa till mindre än halva priset.

Massage finns både på hotellområdet och vid nästan varje restaurang.

Hm.. Finns säkert massor mer att berätta men kommer inte på nåt just nu. Fråga på om ni undrar nåt mer:)
Av Muumi
4 sep. 2013 08:23
Jag tackar också för infot. Undrar hur tar man sig bäst till Phuket Town? Går bussarna utanför hotellet? Var stannar dom i Phuket? Eller ska man ta taxi? För jag vill in till Phuket för att shoppa. Var är marknaden i Khao Lak?
Av Aimee68
4 sep. 2013 08:43
Vi åkte aldrig in till Phuket förutom när vi skulle hem så jag vågar inte svara på det. Marknaden ligger i Bang Niang men säg bara att ni vill till marknaden så vet dem. Tror det var ons och lörd om jag inte minns fel.
Hoppas ni får en toppenresa:)
Av Udson
11 okt. 2013 16:25
Oh vilken tur att jag kollade in här =)
Ska till detta hotell 10/1-14. Nu fick jag ju all den info jag funderat över. Underbart!
Tack för utförlig info.
Av Muumi
11 okt. 2013 18:32
Hallå Udson! Då kommer vi att träffas där. Vi åker dit den 8:e januari, är där den 9:e.
Mvh Muumi
Av Aimee68
11 okt. 2013 22:20
Udson.... Vad härligt att min info var till hjälp. Ni kommer få det helt underbart!! Är inte avis på nåt sätt😳 eller ok.. lite då😂Har bara lite ont i hjärtat så längtar jag tillbaka.
Av Aimee68
11 okt. 2013 22:23
Glömde en sak. Äter ni på Friendly så sitt under parasollen. Jag satt utanför och fick en liten kokosnöt i huvudet. Gjorde skitont och trodde nästan skallen skulle spricka. Tur den var liten....
27 okt. 2013 15:21
Det är tydligen några som ska till kantary beach, vi kommer den 15/1 och ska bo i en av villorna så det ska bli skönt med lite avkoppling och träffa nya vänner. Muumi, Udson, Vi ses därnere
Av Udson
27 okt. 2013 21:30
Hej på er!
Vad roligt att veta om några som ska dit.
Vem vet, det kanske blir en liten middag tillsammans? !?
Vi ses där :)
Av Udson
27 okt. 2013 21:31
Jag kommer den 11/1 btw...
Av Muumi
28 okt. 2013 15:11
Hej Udson och Kuntha60. Vi kommer den 9:e januari och skall bo i någon av dom högre husen. Vi ser gärna emot att träffa nya vänner. Tiden går fort o snart är vi där nere! Ha det så länge!!!
Av Udson
31 okt. 2013 11:04
Jag kommer oxå att bo i de höga husen :)