Kennedy space center eller annan park??

Av Sus73
31 dec. 2016 23:28
Visningar: 663
Hej,

Är just nu i Florida med två barn, 10 och 13 år. Vi ska endast besöka en park/attraktion. (Seaworld har vi redan varit på, så det är inte ett alternativ).

Hade tänkt Kennedy space center, men blir osäker på om barnen inte får ut så mycket av det eftersom de inte kan språket så bra. Vad tror ni om KSC? Annat att rekommendera till barn i den åldern?

Hälsningar Susanne.
Av Daquiri
1 jan. 2017 00:22
En höjdarpark och dina barn är gamla nog. Rymden fascinerar!
Av Birgere
1 jan. 2017 10:00
KSC kanske inte ska klassas som nöjespark utan man går dit och besöker en mix av ett museum, utställning och studiebesök hos ett företag.
Bäst utbyte får man om man är lite påläst innan, och det kanske framförallt gäller barn som inte växt upp med rymdkapplöpning, apolloprogrammet och rymdfärjorna. Låt barnen spendera kanske en halvtimme till o läsa på innan, då blir besöket så mycket mer givande när man får se detta i verkligheten och man inser att detta är på riktigt och inte någon Sci-Fi-film eller TV spel.

Annars så finns ju hur mycket som helst att göra i centrala Florida som inte kostar skjortan och siktar ni in er på en annan nöjespark så fungerar alla förutom kanske Legoland för barnen.
Av Daytona
1 jan. 2017 10:52
KSC är lärorikt och väldigt spännande om man vet iallafall lite om historien.

Annars så är ju Gatorland i Orlando ett kul alternativ. Lite biliigare och lite mindre.

Som Birgere säger- det finns hur mycket som helst att göra
1 jan. 2017 16:28
Valet är ganska enkelt - Island of adventures. Framröstad till världens bästa nöjespark 2016.

Eller ja enkelt och enkelt. Nu kommer ju frågorna upp om park-to-park, en eller två dagars pass, Fast pass unlimited, limited eller inget alls..:.
1 jan. 2017 16:49
Universal´s Island of adventures eller kanske BushGardens! Eftersom ni varit på Sea World redan och bara ska göra en park så tycker jag att ni missar något om ni inte går på IOA. Roligt får ni oavsett vad ni väljer men om det är en park ni vill till så är inte KSC direkt en sådan, men intressant, javisst!
Av Sus73
5 jan. 2017 13:52
Tack för svar!
Det blev Kennedy Space Center till slut och vi är supernöjda! Barnen (och även vi vuxna!) tyckte att det var spännande och intressant och det funkade bra med språket. Kan varmt rekommenderas, rymden är ju häftig!