Jet Airways

Av Mijo66
6 okt. 2009 17:19
Visningar: 815
Hej alla glada resenärer, Vi ska åka till Thailand nästa år och sitter och tittar på flygresor till Phuket. Får då fram att bra pris med ett företag som heter Jet Airways. Är det någon som har flugit med detta bolag? Är dom att lita på? Tack för hjälpen på förhand. Och är det någon som har ett bra tips på att ta sig ner billigt så är vi tacksamma för tips. Vi ska resa runt i Thailand och är inte beroende av vart vi landar. Men helst inte Bangkok...
Av Sierra
6 okt. 2009 19:54
Jet Airways är ett indiskt flygbolag som har sin bas i Mumbai. Det har 3 Stars i Skytrax årliga "betygsättning". Som jämförelse kan nämnas att KLM och SAS också har 3 Stars så det är ett helt ok bolag.
Kolla reviews från tidigare passagerare här: http://www.airlinequality.com/Forum/jet.htm
Av Jn1720
6 okt. 2009 21:06
Jet Airways fanns som alternativ när vi bokade till Thailand via Mr Jet, men vi valde Qatar Airways p.g.a. avgången passade oss bättre. Jag kollade aldrig Jet Airways närmare, men kollade dock upp Qatar och det visade sig att det var klassat som ett av världens sex bästa flygbolag, i klass med Singapore Airlines. Det kan vara bra att veta om Qatar dyker upp som alternativ.

Vi landar i Bangkok förvisso men åker vidare med Bangkok Airways inrikes. Qatar landar nog också i Phuket. Vi flyger från London.