Inrikesflyg

Av Hollan
2 feb. 2018 11:56
Visningar: 124
Planerar inför resa jul/nyår 2018/2019. Behöver boka inrikesflyg och undrar vilka bolag som finns. När jag söker på Momondo så kommer inte så många upp. Nok Air, Bangkok air, Thai smile, Air Asia några ytterligare?
Försöker hitta flyg mellan Sieme Reap (kambodja) och Trat eller Hat Yai för vidare resa till Koh Bulone. Vad är bäst att flyga till för vidare färd ut till ön? (Krabi är väl inget alternativ)
Av Sierra
2 feb. 2018 12:50
Det bästa är att flyga till Hat Yai men det finns inga direktflyg. Du får flyga med AirAsia via Kuala Lumpur. Trat är inget alternativ då det inte är en internationell flygplats och dessutom ligger helt fel i förhållande till Bulon. Det finns heller inget flyg till Krabi från Siem Reap.

Från Hat Yai Airport tar det 2 tim med taxi till Pak Bara Pier varifrån speedboat transfern till Bulon avgår 13:00. Det innebär att du troligen måste övernatta i Hat Yai eller i Pak Bara.

Du kan även boka en combo transfer (minivan+speedboat) från flygplatsen/Hat Yai Town här: https://thaibeachtravellers.com/

Naturligtvis kan du även kontakta ditt boende på Bulon och be om pickup på flygplatsen eller vid piren.
Av Hollan
2 feb. 2018 19:31
Tack för så snabbt svar. Menade Trang o inte Trat... får se hur vi löser det.
Men om vi väljer att åka till ko Chang hur är landresan från sieme Reap till Trat? Hur många timmar? Måste man byta buss? Kan taxi vara ett alternativ ?
Av Sierra
2 feb. 2018 22:33
Från Siem Rep till Trat tar det ca 8 tim med buss:
- Siem Rep till Poi Pet. "Capital Tour Cambodia" (capitaltourscambodia.com)
- Från Poi Pet åker du med "Em Samang Express" till Trat.

Kolla med en travelshop i Siem Rep.