Hyra lägenhet i South Beach Miami

29 sep. 2011 10:36
Visningar: 9165
Hej!
Är det någon som har tips på hur/om man kan hyra en lägenhet i South Beach.
Jag och vänner har planer på att dra dit i februari, vi är 25-27 år och vill bo nära "pulsen", då jag hört att stranden är väldigt utbredd skulle jag även uppskatta tips på vart man bör titta på boende.

Nära strand och uteliv är alltså kriterierna.

Tack på förhand!
29 sep. 2011 10:53
Ska Ni ha gångavstånd till "pulsen" som främst är på Ocean Dr. så ska Ni bo i South Beach. Sen är ju frågan vad som är gångavstånd :-) Här finns ett exempel som ligger nära men inte på South Beach http://www.floridasidan.se/hyra_florida.php finns säkert något att hitta närmre, en nackdel är att det blir dyrare ju närmre man kommer.
Hur länge ska Ni stanna, det finns ju en del lägenhetshotell, och många hotell har Kyl och ibland micro på rummen, kanske räcker?
Av Annl
29 sep. 2011 18:07
Hej,

Att hyra condo (dvs. lägenhet) är vanligt i USA och inte alls dumt eftersom det är privatpersoner i allmänhet som äger dessa och det innebär att du får hög standard på boendet. Vi har gjort det vid flera tillfällen och det har alltid fungerat väl.

och det är som Foridasidan skriver, det är på Ocean Drive på South Beach som ni skall bo om ni vill bo nära pulsen. Såg när vi var där i somras att det finns mycket "condo-hus" där så det bör vara lätt att googla fram.

Vill ni ha lägenhetshotell kan det vara en idé att kolla på Expedia - de är stora på hotell i USA och vi dem har vi hittat mycket bra och prisvärt boende.

Lycka till - ni kommer att få superdagar på South Beach.

Ps, ett frukostställe som är väldigt amerikanskt och med god frukost är Big Pink inte långt från Ocean Drive.