Hotelltips orlando

Av Latripa
28 apr. 2015 07:07
Visningar: 573
tjenare
Vi åker till florida nu 12/6. Ungefär 21/6 ska vi vara typ 4-5 dagar i Orlando. Vi har ej bestämt vilka parker vi ska besöka än men det lutar åt Disney world och universal studios.vi är 2 vuxna o 2 kids på 13 och 16 år. Nu till saken:jag skulle vilja ha specifika tips på bra hotell.jag e inte kräsen men det ska va hyfsad standard med pool o bra omgivningar. Alltså bra utbud av restauranger i närheten o kanske inte direkt vid nån motorväg. Vi har bil så d behöver inte va brevid nån av parkerna. Jag har kollat mycket på hotellsajter o det är ju rena djungeln. Därför önskar ja tips som jag själv kan kolla upp.har även min mor o far med mig och dom kanske inte har lust o följa med på parkerna varje dag så det vore bra om hotellet var hyfsat mysigt så det skulle kunna gå o spendera några timmar runt poolen utan att bli uttråkad. Så, tips mottages tacksamt. Ha d bäst..
Ps. Max 1000kr natten
Av Birgere
28 apr. 2015 07:33
Vi har provat på det mesta i Orlando med hotell, hus o lägenhet men tillslut fastnat för en fantastisk resort som heter Bahama Bay där vi bott dom senaste 3 gångerna. Av dessa 3 gånger har vi dom 2 senaste bokat av en svensk familj som har en otroligt fin lägenhet, kolla bahamabay.se.
Ni får med lätthet plats alla 6 i den lägenheten.
Mer specifik en så är svårt att bli :-)
Av Latripa
28 apr. 2015 07:56
Tack för tipset. Glömde dock en viktig detalj. Vi är 2 familjer med 2 vuxna o 2 tonåringar/familj + mor o far. Vill helst bo på hotell/motell också.
Av Daytona
28 apr. 2015 08:47
Avanti resort. ett helt ok ( nyrenoverat) hotell med fint poolområde. Ligger bra till, en hel del restauranger inom gångavstånd samt busstop för bussar till parkerna om man vill lämna bilen. Inget lyx men helt ok boende. Lite kul med fejkad sandstrand vid poolerna.
Av Leicy
28 apr. 2015 10:54
2012 var vi fyra familjer som bodde en vecka i Orlando på Blue tree resort, bokat genom Sembo. Stora lägenheter med två sovrum, två badrum och vardagsrum (med bäddsoffa) och kök. Helt ok boende med flera pooler på området, då betalade vi ca 4000 kr för en vecka, vet ej vad priset är nu ;) Fanns också flera restauranger med gångavstånd för att slippa ta bilen varje gång vi skulle ut och äta.
Av Emolis
28 apr. 2015 14:47
2013 bodde vi på International Palms Resort i Orlando, direkt vid gatan International Drive med nöjen och restaurangen i massor. Fin pool och poolområde och trevliga lägenheter. Vi bodde 2 vuxna och tre barn i två stora rum av bra standard (dörr mellan rummen). Väldigt nära till alla nöjesparker och outlets. När vi åkte betalade vi runt 4000 kr för 9 nätter.
Av Totopez
29 apr. 2015 15:41
Det finns otaliga hotell längs I-Drive som är bra. Generellt tycker jag att sträckan söder om Sand Lake Road (ner till Pointe Orlando ungefär) är trevligare än området mellan Sand Lake och WetnWild. Bättre restauranger och trevligare omgivningar. Längre söderut blir det för glest för min smak.

Nu bokar ni hyfsat sent inför början av högsäsongen, så jag vet inte hur priserna ser ut. Avanti resort som nämns ovan finns för 820kr per natt via hotels.com från 21-26 juni, och det är nog ett kap. För jag utgår ifrån att ni ska ha ett rum per familj plus ett för dina föräldrar?

Vad gäller parker hade jag satsat på två dagar Universal och en dag SeaWorld. Ev en vattenpark också. Disney blir stressigt, det är fyra parker som kräver minst en dag per park. Med åldern på era barn tror jag att Universal och SeaWorld passar bäst.
Av Latripa
30 apr. 2015 08:22
Tack för alla svaren. Ska kolla upp Avanti.