Emolis

Kön / Ålder
Kvinna, 48 år
Bor i
Kristianstad
Besökta länder
69
Profilsida skapad
2013-12-05
Senast online
3 veckor sedan

Emolis besökta platser
Emolis
Emolis säger i Aventyrsnubbes diskussion "Vågar man åka till japan??":
Jag har en inbokad resa till Japan om en månad och kan väl säga som så att jag följer utvecklingen noga. Som det lutar åt just exakt nu är att jag åker, sen vet jag ju inte vad som händer när det väl är dags. Enligt dottern som studerar i Kyoto är detta inget som japanerna pratar särskilt mycket om, men likväl har munskydd mer eller mindre tagit slut. Japaner är dock i allmänhet väldigt noga med a...
27 februari 2020 13:20 - Anmäl
Emolis
Emolis säger i Oskarjkarlssons diskussion "Dublin under påsk":
Var i Dublin under påsken för 2 år sedan och allt var öppet. Det var också första gången som pubarna höll öppet på långfredagen enligt vår guide. Det finns massor att se och göra i Dublin och övriga Irland, såklart beroende på vad man är intresserad av.
11 februari 2020 15:51 - Anmäl
Emolis
Emolis säger i Jennie73s diskussion "Everglades i februari? ":
Vi var i Everglades i februari och såg otroligt många aligatorer längs vägen när vi körde (Tamiami Trail) och likaså när vi åkte airboat, så visst är det fullt möjligt. Kan ju dock inte lova några garantier, men som sagt vi såg väldigt många.
22 januari 2020 18:25 - Anmäl
Emolis
Emolis säger i Varennes diskussion "Billigt flyg till Japan ":
Flyger dit i mars med Finnair (Osaka), men vill man komma billigt undan så rekommenderar jag China Air med mellanlanding i Beijing. Har även åkt Lufthansa dit för ett par år sedan.
30 december 2019 19:21 - Anmäl
Emolis
Mui Ne är väl inte heller så kul, men det finns en hel del utflykter i närområdet om man är intresserad, t ex Ta Cuberget, vita & röda sanddynerna, Cham Towers och Fairy Spring. Vi stannade här ett par dagar och det var helt ok, men ett par dagar räckte för oss.
14 december 2019 11:39 - Anmäl