Jonas73

Kön / Ålder
Man, 47 år
Bor i
Dalarna
Restyp
Kultur
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Singel
Besökta länder
62
Profilsida skapad
2008-08-03
Senast online
5 dagar sedan

Hej,
Kul att du har hittat hit! Som de flesta här på RG gillar jag att resa. Är intresserad av internationell politik och samtidshistoria vilket inte sällan påverkar mina val av resmål. Reser gärna på egen hand som back-/flashpacker i Latinamerika eller Mellanöstern. Varje år brukar det även bli en weekendresa till en storstad och emellanåt en rundresa i Asien. Gillar resor med en kombination av historiska sevärdheter, god mat, goda drycker, djur- och naturupplevelser. Mina favoritländer är Guatemala, Peru och Colombia. Fråga gärna om restips!

Jonas73s besökta platser
Jonas73
Jonas73 säger i Mr_oks diskussion "Återbetalning Lufthansa":
Hej, jag skulle ha flugit med Austrian Airlines som är ett dotterbolag till Lufthansa. Från det att de tog emot min begäran om återbetalning tog det nästan 10 veckor innan jag fick tillbaka pengarna på mitt konto.
24 oktober 2020 14:57 - Anmäl
Jonas73
Jonas73 säger i Flowerpowerrrrs diskussion "Lite info om vistelse i Mexico":
Hej, För egen del skulle jag inte åka till Mexiko just nu. Hade planerat att åka till Mexiko för tredje gången den 9 oktober men jag har ställt in resan (åkt till Italien i stället).Läget i Mexiko kan förhoppningsvis se betydligt bättre ut i december. Det är kanske inte själva smittspridningen i sig som är mest problematisk utan de restriktioner som införts för att begränsa den Det finns både reg...
29 september 2020 21:05 - Anmäl
Jonas73
Jonas73 säger i Soffan100s diskussion "Cannes, Villefranche eller Menton??":
Hej, Jag tycker definitivt att Monaco är värt en dagsutflykt.Det finns mycket att se på Akvariet: https://musee.oceano.org/vous-etes-famille/ Gamla stan och vaktavlösningen vid kungliga palatset är också sevärda. Monaco kan vara dyrt men för god och prisvärd pasta pröva Maison de Patés vid Marche de la Condamine. Dagens rätt kostar 11 euro.
15 september 2020 20:50 - Anmäl
Jonas73
Jonas73 säger i Linrazs diskussion "Resa eller inte resa till andra länder?":
Hej, Jag funderar också på att åka till Italien i september. Jag hittade bra information om vilka begränsningar som gäller för inresa, restauranger, museum, m.m. i Italien, Frankrike och andra EU-länder på https://reopen.europa.eu/sv
18 augusti 2020 20:24 - Anmäl
Jonas73
Jonas73 säger i Sandrafredrik12s diskussion "Vågar man åka cypern":
Ja, jag skulle också åka.
10 mars 2020 10:02 - Anmäl
Vänner
Diskussioner