Hotell på Koh Samet + Bangkok + Hua Hin????

Av Maitai
2 jan. 2010 23:22
Visningar: 665
Vi ska åka tillbaks till Thailand december 2010.....men vill gärna ha tips om hotell!Sist vi var i Koh Samet så bodde vi på 2 olika hotell men dom bokade vi på plats,Vi vill bo på Sai Kew Beach.Och i bangkok vill vi gärna bo centralt nära till det mesta....nära nattmarknaden tex!
Har någon några tips?
3 jan. 2010 11:32
I Bangkok bor jag alltid på Asia, då hotellet har egen ingång till skytrainstation Ratschachewi. Därifrån är det nära till nästan allt. Du slipper dessa köer som är i Bangkok när du tar en taxi. Hotellet har 2 pooler och är delvis renoverat, jag tror att alla rummen är klara. Bra medelklass.
I Hua Hin måste jag rekommendera lyxhotellet Sofitel Central, det som gamle kungen lät bygga för att få plats för sina gäster. Det är byggt i kolonialstil och jätte mysigt. 3 pooler, en fin trädgård, utgång till stranden (den är kanske inte den bästa, mycket skräp i vattnet) och en super frukost. Den bästa frukosten jag ätit och där finns allt man kan tänka sig. Är värt sitt pris.
3 jan. 2010 16:00
Hej
Jag kan också rekomendera Asia hotell. Perfekt när det har anslutning till Skytrain. Du har också nära till MBK, stora köpcentrat. Tarmax 10 min att gå. Där har du också handelsområdet Siam square där du hittar mycket butiker o även marknad på kvällarna.

På Koh Samet bodde vi nu i novembre på Lima Bella resort. Ligger ca 3oo m från stranden Sai Kew Beach,.Ett lugnt o fint hotell med trevlig personal. Mycket grönska däe så tyvärr lite gott om mygg men annars låg det jättebra. Man kan undra vart man hamnar nä'r man blir avsläppt där men när man sen går till stranden ligger det jättebra till.

Hälsningar Katarina
3 jan. 2010 16:27
Du har redan fått rekommendation om Hotel Asia Bangkok men jag vill bara instämma. Det var helt underbart med skytrain stationen! Dessutom tyckte vi att priserna var helt ok. Jag har inte besökt dom övriga resmålen så där kan jag inte hjälpa. Om du är intresserad, gå in på min sida, kolla resealbumet Koh Samui, Ao Nang och Bangkok där finns bilder och film från Bangkok som kanske kan vara intressant. Jag var i Bangkok över påskhelgen 2009.
Av Maitai
3 jan. 2010 21:29
Tack för alla tips,Asia bodde vi på när vi var där 2008 och det var superfint. Ska kolla lite på sawasdee och allt sånt..