Hua Hin + Bangkok

Av Ericaa
21 aug. 2013 18:47
Visningar: 1462
Funderar på att nappa på resebolagens kombination med semester i Hua Hin och sedan avsluta med 3 dagar i Bangkok, ngn som gjort detta och tyckte det var prisvärt?

Har själv aldrig varit i Thailand och ta gärna emot tips och råd :D
Av Ardnaz
24 aug. 2013 07:33
Vad får du betala för denna resa och hur länge är du borta...vad ingår?
Av Marilcj
24 aug. 2013 11:31
Vi tillhör skaran som bokar flyg och boende själva just i Bangkok o i närheten av HuaHin!
Helt klart är det värt att få med några nätter i Bangkok, men frågan är bara vad ni får ge för ett färdigt paket och hur lång resan är!?

Vi är nere ca 5 v över jul o nyår och ger runt 10.000kr för flyg T/R, tåget in till BKK, 1-2 nätter på centralt hotell utmed en av SkyTrain-linjerna, taxi ner till ChaAm/Hua Hin, lägenhet för två i 4 v ca, taxi tillbaka och ytterligare en natt i BKK o tåg till flyg.
Att vi stannar i Bangkok redan på väg ner beror mycket på att vi åker m nästan tomma väskor o handlar en uppsättning sommarkläder där och då är BKK billigare att handla i.

I övrigt trivs vi kanon i Hua Hinregionen, närhet till mycket, vill man ta en avstickare till Koh Tao några nätter, går bussen på morgonen o man e framme runt 15 på em, om väder o vind tillåter går Speedboat till Pattaya så man kan ta sig över dit någon natt. (Fast de hotar m o lägga ner dom pga blåsten bla)
Fina långa stränder söder om Hua Hin, rikt nattliv om man vill ha de men även lugn om man önskar det.
Dagliga nattmarknaden i Hua Hin, onsdagsmarknad i ChaAm o dagligen massa småmarknader både i stan och utanför.
Av Pelle77
6 okt. 2013 21:40
Jag har gjord denna kombo ett antal ggr och gillar Hua Hin. En charmig småstad med mycket att se och göra runtomkring. Stranden är finast ju längre söderut du kommer.

Det går smidigt att åka minibuss mellan Bkk och Hua Hin, 2 timmar cirka. Jag skulle tro att det blir billigare att snickra ihop resan utan charterbolagens inblandning.
6 okt. 2013 21:53
Tack "Pelle 77" för svar, ett par frågetecken återstår dock.
Jo vi snickrar också alltid själva.
Vad tror du om november?
Hade du nåt hotel att rekommendera?
Av Marilcj
6 okt. 2013 22:56
Om ni är några stycken som åker kan det va ide att kolla blocket oxå gällande boendet, finns en hel del lägenheter och hus att hyra till helt okej priser