Hotell i New York Park Central Hotel

20 aug. 2014 21:51
Visningar: 598
Hejsan!
Tänkte höra om någon bott på Park Central i New York?
Har bokat där 10 dgr över jul och nyår..
Är väldigt rådvill om just hotellet...
Vi brukar bo på Stay Hotell vid Times Square(numera night Hotel) men det
var tyvärr fullbokat på våra datum...
Tacksam för info om detta hotell, service, concierge mm..
:)
Av Birgere
20 aug. 2014 23:27
673 omdömen på tripadvisor, generellt positiva... räcker inte det?
21 aug. 2014 13:27
Jo tack jag har läst dem!
Men det är alltid trevligt att hitta någon här att diskutera med.
Tex vad som var riktigt bra lite tips mm.
Men efter ditt korta svar så anser kanske du att det räcker för just dig i den frågan att kika på omdömen på bokningssidorna... Tack ändå
21 aug. 2014 17:49
Ja du får klart bästa uppfattningen genom att läsa betyget om recensionerna på tripadvisor / hotels.c0m osv. Jag har varit i NY en gång, 1999 tror jag, bodde ett stenkast från timesquare, på ett hotell som drevs av asiater. Vi boade sent o hade inte mkt att välja på inom budget för då 3 unga grabbar. NY är ju svindyrt, så även om det var i förhållande billigt så var det fortfarande dyrt. Hotellet var samtidigt under renovering. Vi bodde 2 i ett rum med två stora sängar, sänkläderna var tvättade men hade stora gula fläckar, blod eller kaffe? Under sägarna fanns massor av sigarettfimpar o kapsyler. Kan du tänka dig så jäkla sunkigt på ett hotell i centrala NY. Tror kineserna(?) skuffade in oss i det sämsta rummet i tron om att vi skulle parta sönder det, men så fel de hade, tre st mammas pojkar :D I efterhand är jag arg att vi inte sa till o fick annat rum, men vi var unga utan större erfarenhet av resa/hotell. :) Vi hade "turen" att se Bill Clinton från hotellrummets fönster :D ...och turen att inte bli skjutna av FBI som stod på hustaken.
Av Peter_o
21 aug. 2014 20:56
Citerat från Birgere:
673 omdömen på tripadvisor, generellt positiva... räcker inte det?
Nu är det 674 omdömen, det senaste ser ut så här:

"Bodde där en vecka i maj tillsammans med två vuxna barn. Bra service vid incheckningen. Vi blev uppgraderade. Rummet litet men helt ok. Rent och städningen perfekt. Bra internet med support service 24/7. Löste direkt ett fel som uppstod. Läget perfekt. Gångavstånd till shopping, Time Sq, Chelsea, buss utanför entrén up town and down town eller över till East side. Tunnelbana i princip rakt utanför hotellet likaså förortstågen till NJ. Madison Sq Garden 50 meter bort. Postservicen perfekt - våra förbeställda shopping paket fanns att hämta i hotellets "post avd" när vi anlända. Vad gäller maten frukost etc välj någon av de billigare alternativ som finns i närheten av hotellet. Billigare, mer mat och mindre stressig service. Man bli inte "bort jagad" för att servicen vill ha in nya kunder. Gratis biljett utskrift i deras service kontor i källaren."

Jag håller med om att ett medelvärde bland de senaste omdömena måste vara bättre än att bara tala med en person. Men det har ju dykt upp propåer om att hotellen själva skriver omdömen. Men är de på svenska så är det troligen mindre risk för fejkade åsikter.

/PeterO