Följ med till USA!

12 mars 2013 21:17
Visningar: 342
Hello! Vi är två 22 åriga tjejer som jobbar i Norge för tillfället, dock har vi semester i sommar och har planer på att dra några veckor till USA. Första tanken var vi skulle hyra en lägenhet i New York, men sen kom jag på idén att vi skulle hyra ett strand hus någonstans.. Men vi vet inte riktigt vad som blir bäst. Vi hade planerat att vara borta 3-4 veckor, kring sista veckan i juni och framåt.. Men vi tänkte kolla om det finna några mer glada och partysugna människor där ute som vill planera ihop en minnesvärd och galen resa ihop med oss & som självklart ska resa med.. Som ni säkert redan har förstått så har vi bara spånat lite, så vi är verkligen öppna för idéer.. Men planen för resan är att dricka många goda drinkar och fixa galna strandfyllor.. & hinna med mycket beer pong! Men även shoppa och tillbringa många timmar i solstolen.. Även besöka andra platser runt omkring där vi nu hamnar! :)
21 mars 2013 20:56
Kanske kan vara intresserad. Vore riktigt najs med ett sådant fest hus, men beror lite på vilken stat det blir. Vill minimum besöka totalt 3 stater när jag åker ner i år.
Av Patebin
23 mars 2013 23:35
Låter riktigt kul!
Verkligen något jag kan tänka mig, men själv ligger jag lite dåligt till på den ekonomiska fronten - har ni någon budget? :)
24 mars 2013 14:41
Detta är precis vad jag behöver!
Maila gärna och ber'tta om era planer :) (Logga in för att se e-postadress)
Av Kavon
24 mars 2013 17:29
Skulle va roligt om ni kom med mer info, låter annars som en grym idé!
18 apr. 2013 21:29
Hallåå! :)
Sorry om jag svarar så sent, men har haft så mycket jobb så har typ glömt bort allt det här.
men som jag skrev så har jag inte direkt någon plan över USA, vi vill gärna hitta fler människor som vi kan planera med,.. Maila gärna mig, (Logga in för att se e-postadress)