Flytta till London våren 2015!

17 mars 2015 09:55
Visningar: 146
Hello stranger!

Jag är 20 år, fyller 21 nu i mars. Tog studenten -13 och har jobbat sedan dess, sparat ihop lite pengar här och där för att kunna resa, eventuellt flytta ut ur lander lagom för att uppleva världen!

Jag har alltid haft en kärlek för England men London har en speciall plats in mitt hjärta! Så jag har i mina planer att testa livet som en londoner!
Jag vill jobba, gå på konserter, chilla i parker, gå på natklubbar, hänga i cafeér, you name it! Helt enkelt bara leva livet fullt ut!

Så nu tänkte jag se här ifall det kanske är någon själ här ute som är ute efter samma sak som jag, som eventuellt skulle vela dela lägenhet eller bara hänga och uppleva staden tillsammans!

Tjej som kille, känner du som jag, lägg till mig på fb så kan vi snacka ihop oss! Det hade varit så jädra kul!

https://www.facebook.com/keskikallio
21 mars 2015 21:52
Hej! Det du beskriver är precis så jag tänker! London skulle vara riktigt kul. Jag har bara varit där en gång men minns det som en stad jag älskar. Jag tog studenten förra året och jobbat sem augusti. Sugen på att fortsätta arbetslivet i London, skulle vara drömmen.

Jag skulle gärna dela lägenhet. Smidigt om man är flera. Jag älskar att shoppa, upptäcka nya ställen, ja som du säger! Hör gärna av dig!
8 maj 2015 22:38
Hej! Jag är i samma tankar men har ingen att åka med, tar studenten nu i vår och är ute efter ett nytt äventyr och skulle älska att flytta till och utforska London. Det känns lite läskigt att bara åka dit så att hitta någon innan att åka med skulle vara jätteroligt :)