Flytta till london tillsammans?

10 jan. 2013 00:27
Visningar: 860
Hej!
Är väldigt sugen på att åka iväg och bo och jobba i London, varit en dröm länge! Är rejält trött på tråkiga Sverige och känner att det inte ger mig någonting att stanna här, skulle vara väldigt kul att ge sig ut och bo i ett annat land. Vill inte göra detta själv så därför skriver jag här, så finns de några sugna? Vore också bra med fler då det blir lättare med boende. Jag är väldigt glad och social, skrattar mycket och gillar shopping, fest, fika, äventyr och spontana människor!

Blev nyligen arbetslös så jag behöver nog hitta nytt jobb och skaffa lite mer pengar innan jag åker så det jag söker är någon/några som vill åka i sommar/höst? Eller några som befinner sig i london redan och vill ha rumskamrat eller liknande under den perioden. Hör gärna av er så kan man spåna vidare och se vad som händer :)

Min mail: (Logga in för att se e-postadress)
10 jan. 2013 15:44
va kul :) maila mig lite om hur du vill ha det och vilka planer du har med en flytt till London!
Av Zeyron
15 jan. 2013 22:40
Planerar själv att åka till London om CA 2-4 månader beroende på hur det går med uppsägan av min lägenhet och jobb.

Känner exakt likadant som dig och vill bara komma härifrån så snabbt som möjligt.

Så om du är intresserad av att åka om 2-4 månader och vill ha med en kille i sällskapet hojta till så kan jag skriva lite mer till dig om mina planer :)

min mail om det är intressant: (Logga in för att se e-postadress)

Mvh
Marcus
Av Minisss
16 jan. 2013 20:13
Jag har också tänkt att flytta till London :) vet dock inte när jag ska åka :)
16 jan. 2013 21:41
Hej !

Jag vill väldigt gärna flytta till London i sensommar höst. Det är något jag verkligen vill och har alltid varit en dröm för mig. Adda mig på facebook eller maila mig ! :)

Facebook: Johanna Karolina Hallenberg
Mail : (Logga in för att se e-postadress)

Hoppas vi hörs snart :)
Av Ariina
22 jan. 2013 20:03
Hej!
Jag är helt förälskad i London och skulle verkligen vilja bo och jobba där under sommarlovet. Skulle det bli krångel om jag bara skulle bo där under sommaren eller vill du ha en som bor där hela perioden som du är där?

Hör gärna av dig: (Logga in för att se e-postadress)

:)
23 jan. 2013 22:06
Hej !

Jag är också väldigt intresserad av att hänga med!
Tar studenten nu i vår och har själv samma planer på att åka dit sensommar/höst så tiden passar mig perfekt. Skulle även tycka att det skulle vara otroligt skönt att slippa åka själv dels för boende men också för sällskapets skull. :)
26 jan. 2013 17:07
Hej! Ni som kommenterat här men inte mailat gör det så kan vi snacka mer! :)
28 feb. 2013 15:51
Hej! Jag är på! Nu var det ett tag sen du skrev de här inlägget så tänkte mest bara höra om du fortfarande funderar på london och om någon hört av sig o vill med? vore ju askul o åka ett helt tjejgäng o typ hyra nånstans o bo!
12 maj 2013 20:19
Länge sedan någon skrev i tråden. Men ifall det fortfarande är aktuellt för någon att åka i sommar/höst så hör gärna av er! Mina planer är ännu inte spikade, men med största sannolikhet åker jag mot sensommaren :)

Facebook: https://www.facebook.com/erika.larsson.98
Mail: (Logga in för att se e-postadress)