Flytta till London sommaren 2015!

16 mars 2015 08:51
Visningar: 208
Hej! Jag är nitton år och trött på Sverige. Nu börjar det närma sig ett år sedan jag tog studenten och jag känner en längtan efter att pröva på någonting nytt, träffa nya människor och lämna landet lagom för någonting större och roligare! det trista är att inga av mina vänner delar denna längtan och därför letar jag efter någon att åka med. Någon att dela lägenhet med och att göra saker med, shoppa, festa m.m. hör av dig om du är intresserad!
17 mars 2015 09:32
Hej! Jag känner precis som du, har jobbat i över 1 år nu och det börjar ta slut. Vill inte stanna kvar i landet längre, utan tar tillfället i akt och planerar en flytt till London!
Är 20 år och har samma intressen som du själv!

Lägg till mig på fb om du känner för det, så kan vi prata lite mer!

https://www.facebook.com/keskikallio
21 mars 2015 15:36
Hej! Jag fyller 20 snart och är sugen på att dra utomlands och jobba. Skulle vara himla kul, London ligger etta. Men så himla dyrt och tråkigt att bo själv. Letar därför också efter någon att åka med. Har heller inga av vännerna som vill åka med på äventyr och leva londonliv. Skulle vara kul om man åkte flera. Hör gärna av er om ni är intresserade!
11 maj 2015 10:46
Hej, jag tar studenten nu i vår och känner för att pröva nåt nytt, har alltid velat bo i London och känner att nu är en bra tid för det! Eftersom det är ganska dyrt och så plus att jag inte har någon som skulle vilja hänga på, vill jag jättegärna hitta någon/ några att åka med :)
29 maj 2015 20:10
Hej! Jag har precis haft jobbintervju ångående nannyjobb och nu ska jag bara fixa massa papper! Jag hade tänkt att åka i juli helst lite innan så att jag kan fira midsommar där 😃 Men det beror klart på när vi hittar en familj.

Det vore jätte kul att åka med någon/några och jag skulle känna mig lite tryggare. Lägg till mig på Facebook så kan vi prata mer där!

Princess Largo
Av Lisamb
30 maj 2015 20:29
Hej!
Jag har nyss fyllt 20, har jobbat i Sverige (förutom förra sommaren då jag jobbade i Paris) sedan studenten och är sugen på att flytta iväg och jobba lite utomlands innan jag börjar plugga! Ingen av mina kompisar känner sig taggade på att flytta utomlands så det hade varit jättekul hitta någon annan som är inne på samma spår. Jag har dock tyvärr inte möjlighet att åka förrän i september ungefär!
2 juni 2015 21:09
Heeej! jag är 18 år och tar studenten om bara några veckor!
efter det så ska jag jobba hela sommaren men sen vill jag till london i några månader åtminstone.

planen var att en tjej kompis skulle med men hon fick ett jobb och vill inte längre :(
det skulle var så kul och skönt att resa med någon, och som du skriver dela lägenhet shoppa,festa osv

https://www.facebook.com/amanda.ahman skriv till mig!!:)
1 juli 2015 21:10
Heej!
Hoppas detta fortfarande är aktuellt!
Linn heter jag, 20 år.
Min plan är att flytta till London i september.
Varit där många gånger och älskar staden. Shopping, utelivet mm.
Hade vart dröm o testa på att bo där,
Vill hitta några roomies då boendet är dyrt!
Skriv gärna :)