Flytta till London Sommar/Höst 2014!

26 jan. 2014 15:13
Visningar: 728
Hey!

Jag heter Francisca och är 19 år och har länge funderat på att flytta till London helst i slutet av sommaren efter jag har sommarjobbat.
Det jag vill göra i London är jobba och leva ett bra tag så det skulle vara kul att åka med någon istället för att åka själv så om du har liknande planer, hmu!

har dock inte facebook men skicka mig ett meddelande/kommentera så kan vi byta mail/twitter :)
28 jan. 2014 18:56
Jag vil flytta til England :) tenker du bo i centrum av London eller lite utanför? Det är ju tyvär så dyrt at bo midt i staden... Min svenska är kanske lite dålig, då jag flyttade från Sverige till Norge när jag var 6 år, haha
31 jan. 2014 02:20
Hej Anna, har inga problem med att bo lite utanför London centrum (zon 3) vad har du tänkt dig? :)
4 feb. 2014 20:35
Hej! Jag och en kompis tänkte dra till London fyra veckor i sommar, mest för att vi är så otroligt kära i staden. Vi kommer båda två vara 18, så tyvärr måste vi tillbaka till Sverige i augusti för att gå klart gymnasiet!
Men finns det någon därute som har lust att dela boende med oss får ni väldigt gärna höra av er! Även om ni planerar att vara där längre/kortare tid kanske det kan gå att pussla ihop så det blir relativt billigt för oss alla! Kanske ni som planerar att flytta till London framåt hösten behöver nånstans att bo de första veckorna, innan ni hittat en mer permanent bostad?
Vi tänkte boka via exempelvis airbnb.se, alltså hyra lägenhet tillfälligt. Våran budget ligger på max 5000 kr var för fyra veckor. Så finns det två Londongalningar till där ute kan vi tillsammans hyra en lägenhet för
20 000 kr, skulle det finnas fyra Londongalningar kan vi hyra en lägenhet för 30 000 osv!
Hör av er! :-)
5 feb. 2014 12:48
Hej!

Jag är också sugen på att flytta till London efter sommaren, och hoppas på att hitta någon/några som vill flytta med och dela lägenhet tillsammans. Vill precis som du bo där ett lite längre tag. Skicka gärna ett mail till mig så kanske vi kan prata vidare? / Veronica

(Logga in för att se e-postadress)
Av Emmabrr
19 feb. 2014 11:31
Tjena! Studerar just nu och delar hus med några andra studenter här i Oxford, England.
Men kommer vilja forstätta bo i England ( gärna London ) efter min student i Augusti!
Men tyvärr vill inte mina nuvarande rumskamrater eller mina vänner i Sverige samma sak som jag.
Så det skulle vara sjukt kul och dela boende med några nya sköna människor!!
Cheers/ Emma
21 feb. 2014 23:25
Hej Emma!
Vad kul att vi har samma plan skulle vart skönt att prata vidare har dock inte fb men har du någon mail så vi kan prata vidare? :)
Medlemmen har tagit bort svaret
19 maj 2014 16:42
Hej! Har också samma planer som resten av er! :) Ngn som fortfarande inte har hittat någon att åka med?
20 maj 2014 10:06
Hej Linnea, vi är tre tjejer som har bokat biljetter och flyger den 25e augusti och det skulle vara kul med fler personer!
Skickar min mail i pm!
7 juli 2014 19:18
Jag går i samma tankar. Jag ska i höst studera på distans (online), vilket innebär att jag inte sitter fast i Sverige alls. Så är såå sugen på att flytta till london tillsammans med några likasinnade och jobba/plugga och ha massa skoj.
De jag känner är på helt andra plan i livet, jag vill fortfarande leva och se annat, barn, giftermål etc är inte mitt mål än på ett bra tag.
Jag älskar England och har länge velat flytta dit under en period, Absolut minst ett år hade jag tänkt.
Jag hade tänkt åka senare i höst i så fall. om det är fler som är sugna på det eller om ni som redan ska åka dit kommer ha plats då så hör av er! :)

Jag är ordentlig av mig och sköter mig, men jag är även en partybrud och springer ute mycket. otroligt spontan och älskar hitta på saker, så jag är inte den som sitter inne hela dagarna.
/Rebecca
11 juli 2014 16:09
Hej! Även jag har samma planer. Är sugen på lite äventyr! Är klar med engelska studierna och tänkte dra till London, och vara där ett halvår-år iallafall. Åker ner nu i mitten augusti på jakt efter jobb och boende, bara att haka på om någon känner fört :)
Amelie