Flytta till London och förverkliga min barndomsdröm.

7 juli 2016 20:39
Visningar: 60
Hej ppl!
Jag är en tjej på 24 år, jag blev dumpad för inte så länge sedan och vill nu ta tag i mitt liv och göra något jag alltid velat. Flytta till London!
Jag har bott utomlands innan, på Cypern, då fixades allt dock via en rekryterings firma och och jag bara åkte.
Jag söker en person, enkel att prata med, (jag har inga intressen HEHE) som vill flytta i början av september. Jag satsar på att åka senast den 12 september,
Vill gärna ha någon att snacka med, bolla ideer och gärna åka dit tillsammans, så det inte känns så ensamt i börja.

Alla tips om allt är välkomna.
Kramar Amanda
11 juli 2016 19:16
Hallå där! Är inne på precis samma bana som dig. Kan inte åka förens i slutet av september dock.. Du är inte flexibel med datum? Annars kan du ju skicka iväg ett meddelande på Facebook eller något så kan vi snacka där! :) Du hittar mig på Olivia Helena Elisabeth Karlsson
11 juli 2016 19:50
Hej du! Kolla medddelande på fb, har svarat dig där :)
11 juli 2016 21:25
Hej!
Min dröm är också att få bo i London ett tag och bara leva livet. Är jättegärna med och pratar lite på fb om ni vill! :)
15 aug. 2016 18:44
Hejsan! Det låter jätte roligt att flytta till London! Jag skulle jätte gärna åka och leta lägenhet och jobb! Jag pluggar dock tills i Februari ca så kan åka först då...! Men om du inte kommer iväg innan dess så får du gärna höra av dig! Jag bor i Jönköping, Småland.
:)
31 aug. 2016 18:59
Hej! Jag hade tänkt åka dit inom några veckor. Det skulle vara väldigt skönt att ha någon trygghet som vän eller flatmate när man kommer dit. Har skrivit till dig på Facebook om du vill prata mer :)

Kram
5 sep. 2016 11:10
Hej jag flyttar om några veckor till London och söker någon som är inne på samma spår , kan skriva till dig på FB om du vill, det hade varit kul att bolla idéer med någon som är i samma sits :)