Flytta till London i oktober!

9 sep. 2015 19:00
Visningar: 36
Hej! Nu när hösten kommer tänkte jag ta mitt pick och pack och bege mig till ett ännu regnruskigare ställe - London. Då min reskompis kommit på andra tankar så söker jag nu någon/några här som också är sugna på London i oktober! Det enda jag planerat är att jag vill prova många nya ölsorter, utforska utbudet av hamburgare och hänga med britter med härlig accent. Jag vill helt enkelt njuta av livet och ha kul! Ännu roligare skulle de vara om vi var några fler som åkte, och om vi kanske kunde dela boende sen. Då jag jobbar till sista september så kan jag inte åka förrän i början av oktober men exakt datum där är flexibelt för mig :)

Som person så är jag positiv och glad och gillar när det händer saker. Om du känner att du har liknande planer så får du gärna höra av dig till mig på Facebook (Moa Wikner) eller maila mig ((Logga in för att se e-postadress)) :) Ha det bra!
19 sep. 2015 13:50
Hejhej!

Har precis som du tänkt flytta till London i början av okt då jag är så trött på tråkiga Sverige (eller kanske mer staden jag bor i haha). Jättesugen på att träffa nya människor, komma till ny kultur med massa pub-häng och inspirerande miljöer med massa härliga britter och skaffa mig nåt roligt jobb! Så blev så glad nu när jag såg att även du m.fl tänkt samma sak :D alltid roligt att träffa nya människor!

Ha det bra :D