Flytta till London!

17 juni 2015 18:13
Visningar: 147
Hej!

Jag tog studenten i år och har planer på att flytta till London nu i höst när mitt sommarjobb är klart. Jag har däremot ingen att åka med och därför tänkte jag höra efter här om det finns någon som har liknande planer och som skulle vilja hänga med (leta lägenhet osv). Vill åka dit och jobba, ha roligt och uppleva London eftersom det är en sån underbar stad.

Är en ganska lugn tjej som tycker om att shoppa, äta god mat, se nya platser och fotografera.

Om det låter intressant får ni jättegärna höra av er! :)
18 juni 2015 14:57
Hej :)
Jag har också funderat på att åka till London och jobba där efter sommaren :)
Jag var där på semester för ungefär en månad sen och träffade jätte många som jobbar där och dem sa att det är väldigt lätt att hitta jobb där :)

Hur länge hade du tänkt stanna där?
18 juni 2015 17:36
Hej! Vad kul! Jag har tänkt att vara borta i 4-6 månader, kanske längre, slutar jobba i september så tänkte kanske åka i början av oktober eller något sånt. Skulle vara kul att åka med någon eftersom jag inte känner någon där. 😊 Du kan ju lägga till mig på Facebook så kan vi skriva mer där? facebook.com/linnea.johansson.9047
22 juni 2015 12:33
Hej! Jag heter Princess Largo och bor i Stockholm. Jag tänkte åka till London och jobba som au pair över sommaren och testa lite. Sen får jag se om jag ska fortsätta med att vara au pair/nanny eller skaffa ett annat jobb och dela lägenhet. Det låter ju ganska lockande! Men lägg gärna till mig på Facebook så kan vi snacka mer där!
23 juni 2015 23:31
Hej!

Jag är ett år äldre än dig och har jobbat och pluggat efter att jag tog studenten. Är också väldigt sugen på att flytta till London i höst och jobba och uppleva staden! Vad jag förstår är lägenheterna där väldigt dyra så det är ju optimalt om man har någon eller några att dela lägenhet med.

Lägg till mig på facebook så kan vi prata mer där! https://www.facebook.com/cassandra.kyllonen1
24 juni 2015 22:34
Hej!
Jag har samma planer som ni och sitter i samma sitts med sällskapet! Har hittat jättebra ressällskap här förut så ger det en chans igen :D hör av er!
25 juni 2015 20:02
Citerat från Jessicaviktoria:
Hej!
Jag har samma planer som ni och sitter i samma sitts med sällskapet! Har hittat jättebra ressällskap här förut så ger det en chans igen :D hör av er!
Hej! Vad kul! Det skulle ju vara jättebra om man åker flera, du kan ju lägga till mig på Facebook om du vill så kan vi prata mer! :D facebook.com/linnea.johansson.9047
1 juli 2015 20:20
Heej
Jag heter Linn, 20 år.
Har också planer på London till hösten!
Varit där många gånger och känner lite folk som bor där,
Har dessvärre ingen att dela boende med än så länge.
Så jag är också väldigt intresserad av att dela boende med några fler:)
7 juli 2015 09:30
Hej!

Som er andra har jag också planer på London i höst! Jag jobbar till mitten/slutet av september men efter det vill jag prova på livet i min favoritstad. Jag har tänkt att bo på hotell eller dylikt den första veckan/veckorna medan jag letar jobb och boende och löser andra praktiska saker :) Det skulle vara toppen att åka med någon, eller några, och dels vara vilsna tillsammans, haha, och sedan dela lägenhet! Det känns lite tryggt och så blir det ju mycket roligare!! Jag har planerat att vara i London kanske till årsskiftet men om jag trivs bra så stannar jag på obestämd tid :)

Kanske har ni redan snackat ihop er men ni får gärna lägga till mig på facebook (https://m.facebook.com/moa.wikner) :) Och om någon annan läser och är inne på London-spåret så får du så klart också gärna höra av dig, antingen via Facebook eller mail ((Logga in för att se e-postadress)). Hör gärna av er, helt enkelt!
7 juli 2015 19:47
Hej!

Jag tog också studenten i år och är intresserad av att flytta till London i höst! Ni får gärna skriva till mig på Facebook! :-)

mvh Emma Pallman
10 juli 2015 21:05
Hejsan! Jag har också precis tagit studenten samt planerar att flytta till London nu i höst, men har förmodligen ingen att åka med så söker också lite sällskap. Ska jobba och kanske gå någon kurs tänkte jag.
Hör gärna av er på facebook, Jennifer Zacke :)
11 juli 2015 12:04
Hej! Jag funderar också att flytta till London men känner ingen som vill fara med mig, skulle vara kul med sällskap. Kommer förmodligen gå en bartenderutbildning där i höst, så är någon intresserad av det, hör gärna av er :) bara skriva till mig på facebook!
Therese Wiberg, Piteå
Av Alinde
23 juli 2015 14:43
Hallå! Jag går liksom ni runt i tankar på att bara lämna allt och dra till London. Är 21 år gammal och har inte så mycket tidigare erfarenhet av jobb så undrar hur det kommer gå? Har iaf bott i UK innan, pluggade i Glasgow nästan två terminer förra året men var tvungen att avbryta pga sjukdom...

Gillar att dricka öl och umgås, bisexuell feminist och allmänt cool katt! Hör av er om ni vill snacka planer och så :) Alinde Mårtensson på fb, bara att lägga till.
26 juli 2015 22:22
Citerat från Linnhessle:
Heej
Jag heter Linn, 20 år.
Har också planer på London till hösten!
Varit där många gånger och känner lite folk som bor där,
Har dessvärre ingen att dela boende med än så länge.
Så jag är också väldigt intresserad av att dela boende med några fler:)
Jag är väldigt intresserad av att dela boende! Flyttar dit i mitten av september som det ser ut just nu och har redan jobb fixat vid Waterloo station, så vill försöka hålla mig där i närheten gärna E1/E2 :)
2 aug. 2015 21:49
Hej!
Jag har läst igenom alla svar och jag går också i tankar på att åka till London till hösten, men eftersom jag fortfarande pluggar så blir det bara en vecka i oktober, är det någon annan som tycker att det låter intressant?

/Sofia Albin på facebook :)
16 aug. 2015 14:43
Hej hörni! Så himla kul att så många är pepp på London ju:)
Tänker i samma spår! Har tänkt dra till london i höst och skulle vara guld att hitta någon/några att bo med.
Finns på fb (Tilda Lindblom) så bara att skriva:)
19 aug. 2015 22:32
Hej!

Mitt namn är Marcus och har precis separerat med min sambo och sålt min bostadsrätt. Jag funderar på att flytta till London nu på studs. jag är Sjökapten och kan därför bo lite var jag vill i världen. Därför känns London som en härlig stad. Finns det någon som skulle vilja dela ett boende till en början?

Med vänliga hälsningar
Marcus S
26 sep. 2015 23:33
Hejsan!

Har också funderat på att flytta till London. Tog precis studenten i år och vill gärna flytta i oktober, datum flexibelt. .Tänkt stanna cirka ett år (beroende på hur man trivs osv) då jag vill jobba, ha kul och leva livet. Känns tryggare och enklare att flytta me några(dela bostad osv). Någon som är intresserade att dela boende?
28 sep. 2015 23:09
Hej!

Jag tog också studenten i år och är väldigt sugen på att flytta till London någon gång runt december/januari. Just nu läser jag en kurs som avslutas i December och efter det vill jag ut och upptäcka något nytt. Eftersom jag aldrig varit i London har jag valt att börja där. Jag har planer på att jobba och se och uppleva så mycket av London som det bara går!

Jag är en positiv tjej som tycker om att träna och se nya platser.

Om det är någon/några som fortfarande funderar på att åka till London får du/ni gärna höra av er! :)