Flytta till London. 2016 våren/sommaren

Av Heymina
21 dec. 2015 23:34
Visningar: 65
Hej! Jag tog studenten 2014 och har inga planer på att plugga just nu. Men däremot vill jag jättegärna flytta till London under våren 2016 eller sommaren för att jobba, ha roligt och uppleva London mer än tidigare. Jag har ingen att åka med och jag undrar om det finns några som har liknande planer(det skulle vara roligt om vi är ett gäng, hyran blir billigare hah) och som skulle vilja hänga med och leta lägenhet och jobb tillsammans. Låt oss göra vår dröm en verklighet, helt enkelt.

Älskar att shoppa, smink, upptäcka nya platser och festa men även att ta det lugnt.

Om ni är seriösa, tveka inte på att höra av er. Desto mer som hör av sig, ju roligare blir vårt äventyr tillsammans. :)
29 dec. 2015 20:30
Hej! Jag har planerat att flytta till London i början av Mars. Och känner samma som du att det blir roligare samt billigare att åka ihop med någon som man kan dela på hyran med! :)

Skriv till mig på Fb, jag heter Hedda Grenlöv om du är intresserad! :)
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Fannyjt
2 jan. 2016 23:43
Hej!

Tycker de låter jättekul, vill verkligen iväg till egentligen vart som helst och London älskar jag. Skulle vilja åka i ca Maj, för att hinna spara tillräckligt med pengar osv men söker precis som du någon/några att åka med.

Om intressant får du gärna höra av dig på Facebook, Fanny Juola Tingström heter jag där!
Av Heymina
3 jan. 2016 22:21
Ni som tänker åka i mars kan prata med varandra. Som fanny, så måste jag spara pengar för att inte ta första dåliga jobb. :)