Flytta till london

Av Moa_s
20 dec. 2010 19:59
Visningar: 364
Hej, Jag är en 18(snart 19)-årig tjej som har fått chansen att bo i london. Tjejen jag isåfall ska bo med har jag träffat genom internet och vi skulle då dela att bo tillsammans (eller flera)

Eftersom att jag inte har nån stor erfarenhet av att bo själv, så har jag letat efter info. Jag har då kollat runt lite på diverse sidor och läst om boendekostnader och om hur det kan vara att söka jobb osv. Och jobb verkar inte som ett jättestort/omöjligt hinder.

Min fråga är om jag är för spontan nu eller om det faktiskt går? Är det möjligt och hur funkar det med skatter/eller bidrag och sånt där. Jag har som sagt inte någon erfarenhet när det gäller flytta-hemmifrån och allt vad det innebär. Är det en möjlighet eller borde jag skaffa mer kött på benen?
21 dec. 2010 01:48
Heej!

Det gååår! Jag tror att om du själv känner att du skulle klara att bo hemifrån så kan du göra det i London likaväl som i hemmatrakterna :) London är asschysst!

För att få jobb i London är det "bara" att kliva in på lämpligt ställe, träffa managern, slänga över sitt CV och så har man halva inne :)

Ha det gott!