Flyg mellan Langkawi - Kuala lumpur.

8 jan. 2017 15:14
Visningar: 587
Kommer till Langkawi med båt från Koh Lipe i mitten på mars. Har tänkt stanna ca: 6nätter i Langkawi. Vi har inte riktigt bestämt om vi skall flyga eller ta buss vidare till Kuala lumpur, där har vi tänkt tillbringa de sista 3 nätterna innan vi flyger hem till sverige. Men man kan väl köpa flygbiljett på flygplatsen direkt om vi väljer flyg , eller? Är det någon som vet?
Av Erik777
9 jan. 2017 09:44
Flyg, med AirAsia, Malaysia Airlines, Malindo. Finns kanske fler bolag. Köp biljetterna i förväg på nätet så blir det billigt och bra.

Även om det är bra motorväg nästan hela vägen, ja efter att du tagit färjan över till fastlandet då, så tar det lång tid och är inte ens säkert att det blir billigare.
9 jan. 2017 20:56
Tack för svar!
Vill dock inte boka flyg förrän vi är på resande fot om det är något vi vill ändra på under resans gång, vet du om det finns internet café på Langkawi , för att skriva ut biljetterna.
Hur gör Ni andra som inte har spikat hela resan på förhand ?
Av Sierra
9 jan. 2017 22:30
Du har möjlighet att köpa biljetter till KL med AirAsia och Firefly på Langkawi Airport. Firefly flyger till den mindre flygplatsen Subang Airport som ligger närmare KL centrum.

Ja, det finns några internetcaféer längs Cenang Road i Cenang på Langkawi. Du kan naturligtvis även boka flyg online där.
Av Erik777
10 jan. 2017 09:23
Köp ett lokalt simkort, jag gillar Maxis Hotlink, men det är en smaksak, det enda du behöver är pass eller passkopia. Simkortet är aktivt direkt. Så kan du köpa flygbiljetten direkt i telefonen och resa papperslöst. Detta funkar fint i allafall för AirAsia.
10 jan. 2017 19:06
Tackar för flera bra svar!
Vill passa på att sända ett särskilt tack till Sierra:
Det var efter att jag läst Sierras blogg och svar till andra på dessa sidor om Thailand och Malaysia som inspirerade mig till detta äventyr som jag och min sambo skall ut på under Mars månad.