Floridas västkust på 6 dagar

11 mars 2014 12:00
Visningar: 299
Hej!

Jag och min pojkvän ska resa till USA hela Juni månad. Vi har redan planerat in new york-washington-orlando-floridas västkust-miami till dominikanska republiken.

Vi har sex dagar kvar oplanerade som vi tänker nyttja genom att hyra bil från orlando, åka västkusten ner för att avsluta i miami.

Vart tycker ni att vi stanna på vägen ner under resans 6 dagar?
11 mars 2014 14:30
Ska ni inte stanna någon dag i Orlando? Naples är väl en lagom tur första dagen, vi var till Maco island en sväng i fjol för folk skrev att det var så fint där, men bor man inte på något hotell där så ser man ingen strand..... Ta Everglades på en dag och stanna på de intressanta ställerna längs vägen och ta nästa natt i Homested. Nu har ni ca 3 nätter kvar så då kan ni köra ner mot KW utan att nödvändigtvis övernatta där nere, men räkna med att det krävs 2 nätter längs The Keys för att det ska vara värt att åka dit. Flyger ni från Miami på kvällsidan bestämmer ni själv om ni vill åka direkt från the Keys eller om ni ska ta sista natten i Miami. Räkna med 40 grader och hög luftfuktighet så var beredda på att det blir svettigt........
11 mars 2014 14:38
Har ni 6 dagar mellan Orlando och Miami så kan det funka att ta ett eller två stopp på Västkusten, 1 stopp kan bli lite lite då 6 dagar kan bli lite långrandigt på samma ställe, orterna är inte jättestora. T.ex. 3 dagar i Clearwater Beach eller S. Pete Beach och sen 3 dagar i t.ex. Ft. Myers Beach. Öarna utanför Sarasota är också fina och lämpar sig väl för ett stopp på 3 dagar.
Av Zodezo
14 mars 2014 17:09
Siesta Key och Everglades rekommenderar jag definitivt! Älskar ni berg- och dalbanor så tycker jag absolut ni ska ta en dag på Busch Gardens :-)