Florida

27 maj 2014 22:47
Visningar: 136
Hej!

Då var flyget till F. Lauderdale bokat, 17/2-13/3 2015.
Vi var i Florida sep 2013 och tyckte det var fantastisk så nu åker vi igen!
Denna gången har vi bokat boende i F Lauderdale i stället för Miami. Men tycker att det är ganska lite med hotell ute på tex booking? Och det känns ganska dyrt jämfört med 2013. Har det med årstiden feb/mars eller kommer priserna sjunka, ni som har koll??

Annars tar vi gärna alla tips och råd! Vi var 2 v i Miami sist samt i Orlando och Key West. Så denna gängen funderar vi på F Lauderdale dels för vi hittat ett bra boende och att priset är högre i Miamii. Sen åker vi till New york 5-13 mars.

Vad tror ni om boendet, är det för tidigt än så länge?
Av Birgere
27 maj 2014 23:15
Ni åker i början på högsäsongen så allt är dyrare i Florida. Ni ska trängas med snowbirds och springbreakers.
När det gäller tips så gå igenom några hundra Florida trådar på forumet.
Se till så att ni har bil hela tiden så ni kan åka runt.
28 maj 2014 07:58
Precis, i April kan man nästan halvera hotellpriserna på vissa ställen.
Ni är också lite tidigt ute. Boka gärna något ni gillar men gör det avbokningsbart så kan ni boka om när ni hittar något bättre/billigare. Alla hotell ligger inte ute än och jag tror att ni kommer hitta mycket mer och billigare framåt Aug-Okt. Vi gjorde så senast, bokade och bevakade, om jag minns rätt blev det billigast i September och då bokade vi det vi till slut använde.
28 maj 2014 08:09
Tack! Vi har bokat ett boende, avbokningsbart via booking. Då ska jag hålla utkik efter sommaren efter lite prisförändringar! Är rätt sugna på tradwinds men tyckte det var lite för dyrt just nu! Om vi ska ta några nätter på västra Florida, vart tycker ni man ska lägga dom?