Flatmate i London?

Av Floraa
1 apr. 2016 13:47
Visningar: 60
Hejj! Till sommaren tar jag studenten och planerar efter det att flytta till London och jobba. Om jag har uppfattat det hela rätt är boende ofta rätt dyrt och man lär behöva dela med någon vän, så därför undrar jag om någon har liknande planer!? Troligtvis kommer jag flytta till hösten eller i början av nästa år (beroende på hur snabbt jag kan tjäna ihop tillräckligt med pengar). Så aa, ni får gäärna höra av er om ni också saknar flatmate!
2 apr. 2016 19:14
Hej! jag har också funderat på att flytta ditt och vill gärna göra de ungefär då du planerar.

Du får gärna höra av dig på Facebook om du är intreserad heter: Sarah Evelina Elisabeth Östberg där =D
Av Idad
3 maj 2016 16:44
Hej!
Har samma planer även jag, hör gärna av dig om du ser detta så kan vi prata mer :)
6 juni 2016 20:44
Jag är supersugen på en flytt till London i höst!! Tänker mig försöka hitta ett jobb där och utforska staden ordentligt! Hör gärna av dig på Facebook Sally Eriksson heter jag där, skulle vara kul att höras vidare!
16 juni 2016 21:15
Hellu! Jag tog precis studenten och ska i höst flytta till London för att jobba, ha kul och lära känna nya människor. Letar precis som du efter någon/några att dela boende med, om du är intresserad så är det bara att höra av sig på Facebook där jag heter Olivia Heins :)
17 juni 2016 13:39
Hej! Jag tog precis studenten även jag och funderar på att flytta till London för att jobba till hösten. Du får gärna lägga till mig på Facebook, heter Sanna Svedin där! :)
Medlemmen har tagit bort svaret