Dykarcert. i Thailand

5 sep. 2016 13:17
Visningar: 143
Tjenare!

Vi är 3 st tjejer som flyger över till Bangkok i slutet av okterber och är tacksamma för allmäna tips. Men gällande dykarcert i Thailand, vart ska man åka? VI betalar hellre lite mer och får bra tuber och utbildning än att riskera att något dumt händer ;) Vi söker även tips på drömställen för snorkling/dyk.

//Alicia
5 sep. 2016 16:28
Similian Islands är väldigt vackert, nås lätt ifrån Khao Lak om jag inte minns fel. Och är finns väl ett gäng dykfirmor med, så prova att googla på Khao Lak och diving centre kanske?
Jag antar att det är PADI ni är ute efter?

TripAdvisor är ju ett bra verktyg för att få ett hum om vilka ställen som kan vara bra eller definitvt vilka ställen man bör undvika.
5 sep. 2016 19:32
Koh Lanta finns det svenska dykfirmor (finns även i Khao Lak) men runt Koh Lanta är det lite närmare till bra dyk. Var själv vid Similans hösten 2013 och blev inte så imponerad faktiskt, lång båttur och inte mkt levande koraller.

De dykinstruktörer vi hade med oss och som tidigare jobbat på Koh Lanta tyckte att dykningen/snorklingen runt Koh Haa utanför Lanta var riktigt bra.

http://www.kontiki-lanta.com/index.php/sv/dykutfaerder/koh-haa-dykning-koh-lanta