Discovery Cove - boka eller inte boka?

Av Liljan1
2 juni 2013 16:06
Visningar: 1544
Är i valet och kvalet om vi skall förboka en dag på Discovery Cove?

Dryga 10 000 kronor för en dag för vår familj är rätt mycket pengar...
Då måste det vara nåt riktigt outstandning!!

Har ni besökt stället? Vad är era erfarenheter och betyg?
2 juni 2013 18:07
Hej,
jag var där i april för ett år sedan.

Om man verkligen drömmer om att någon gång få närkontakt med delfiner så ska man åka dit.
Bada med delfiner kan man ju göra på många ställen och i alla fall i USA kostar det ju nästa lika mycket bara det som inträdet på Discovery cove och då får man ju fler saker i priset där...

Dessutom tror jag att man kan känna sig ganska säker på att delfinerna på discovery cove har det bra och är välskötta i och med att Sea word är ett så välkänt varumärke.
Sånt är viktigt i alla fall för mig att man inte stödjer en organisation som inte behandlar djuren bra...

I priset ingår ju dessutom inträde till vanliga Sea word en annan dag efteråt och frukost och lunch under dagen. Räknar man ihop detta blir det inte lika hissnande.

Våra barn i sällskapet, 6-13 år älskade Discovery cove, det var en av de allra största upplevelserna för dem. Inte bara delfinerna utan i lika hög grad att snorkla med rockor. Något som krävde mod av var och en och när de väl vågade en efter en var de SÅ stolta över sig själva och ville aldrig gå upp!

För mig som vuxen var det en bra dag som jag inge ångrar jämfört med priset, men den stora behållningen för mig var nog att se mina barn så lyckliga!

Om ni har råd och om barnen vill detta, så boka, tillfället kommer kanske inte tillbaka.
(och som du säker vet så blir det fullt, så man måste boka i förväg)
Av Katrinl
2 juni 2013 21:00
Vi var där juli 2011. Absolut en av de bästa dagarna på vår månadslånga semester. Vi betalade 7500 för fyra personer. Det var ju lite olika priser beroende på hur tidigt man bokar och vilken dag man väljer. Man få faktiskt entré till seaworld i 14 dagar, om man så önskar;) Det kanske man inte vill men två dagar kan man nog göra åt där. Discovery cove var som park fantastisk, inte bara den stunden man har närkontakt och simmar med delfinerna. Som sagt var det riktigt coolt att snorkla med rockorna. Våra barn var då 12 och 15. Vi hade en kanondag hela familjen. ALLT ingår och det är en lugn skön stämning, inte så mycket folk eftersom de inte tar in så många. Vi gillade även där man kunde simma som i en fors och spana på alla möjliga vackra fåglar på nära håll. Det som kostade var om man ville ha bilder från när man simmade med delfinerna.
Det är också en dag som man minns, länge...
Ha en underbar resa!
Av Netzz
23 sep. 2013 08:35
Hej
Vi har också varit i valet O kvalet angående denna park men tog nu beslutet att detta är ones in a lifetime upplevelse.
Vi bokade den 3/1-13 och la även till Bushgarden (Tampa) O Seaworld ... dessa parker skulle vi ändå besöka.
Vi är två vuxna O två tjejer på 12 O 14 år. totalt blev det ca 1100 $... Hade vi bara valt Bushgarden O Seaworld så var den summan 550$ ....

Näri tid ska ni besöka parken?
5 okt. 2013 21:04
Förra gången som vi var i Florida valde jag o dottern att besöka Dicovery Cove o la även till Sea World, Aquatica o Busch Garden vid bokningen. När dagen för oss var där så var vädret inte det bästa o inte heller temperaturen. Men jag kan säga som så att jag är inte impad över att få simma med delfiner för det var nästan obefintligt, vi var 5-6 st i våran grupp o man fick klappa lite o sen hålla i fenan en gång för att åka med delfiner i ca 10 meter.