Dela boende i london, jobba och ha roligt! :D

Av Ranii94
7 aug. 2014 14:49
Visningar: 354
Hej! Jag är en 20 årig tjej som länge haft planer på att bo och jobba i london och skulle egentligen ha åkt för 1 år sen med några vänner men dom valde ist för att bo kvar i sverige. Så nu söker jag annat folk som oxå är sugna på att flytta till london! =)

Som person skulle jag beskriva mig själv som glad, social och öppensinnad med en stark personlighet. Mina intressen är meditation,yoga musik (hiphop,r&b/soul, dancehall, acoustic) , träffa nya människor, dansa, läsa, resa och mkt mer :)

Är du intresserad av att bo i london?? skriv!! =)
7 sep. 2014 14:42
Hej :)
Jag ska flytta till London i höst :) Min väninna drog sig ur så nu letar jag en eller flera som vill flytta tillsammans. Leta lägenhet och allt :)
Dina intressen var ganska spot on så tänkte att jag skulle skriva ;)

Du kan finna mig på facebook
https://www.facebook.com/angelina.amertun

kan skriva där istället, enklare än här :)
7 okt. 2014 17:57
Jag är också sugen på att hänga med men tänkte åka dit ganska snart och vara där i kanske 3-4 dagar för att söka jobb och så :) om ni tänkte göra samma sak så maila gärna mig på (Logga in för att se e-postadress) eller skriv pm till min fb: https://www.facebook.com/julia.ilgren
vore kul om vi kunde bli ett litet gäng som åkte iväg!
28 okt. 2014 01:28
Hej! Är också sjukt sugen på att flytta till London och har allt annat än något emot att dela boende, tvärtom, det skulle va kul och lite som en säkerhet dessutom :)
Våra intressen liknar en hel del så lägg gärna till mig på fb så kan vi prata mer där :)
https://www.facebook.com/angelica.haglund.9