Dans New York våren 2015

4 aug. 2014 20:33
Visningar: 427
Hej!

Jag är en glad, snart 19-årig tjej som älskar att dansa!! Våren 2015 vill jag dra till New York för att dansa på Broadway Dance Center. Söker någon/några som vill detsamma! Och kanske dela lägenhet osv.

Ha det fint!

/Ellen
9 aug. 2014 17:44
Hej!
Jag kommer troligtvis flytta till New York till våren för att studera, tyvärr inte på Broadway Dance Center (vilket var i mina tankar först, tro det eller ej! haha). Väntar på mitt antagningsbesked just nu :) kunde kanske vara kul att komma kontakt, även om jag inte ska gå på BDC.
9 aug. 2014 18:43
Hej!! Nej va roligt! :) va ska du plugga? ja absolut skulle det vara kul att komma i kontakt! Hur hade du tänkt att bo? Eller blir det studentboende då kanske? :)
9 aug. 2014 21:39
Kommer plugga digital design/digital media/multimedia på Community College, förhoppningvis på BMCC i Tribeca! :)
Hade tänkt försöka hitta lägenhet att dela eller rum att hyra, men absolut med roommates, blir ju väldigt dyrt annars! :) hur hade du tänkt göra med boende?

Du får gärna lägga till mig på facebook om du vill! Lina Josefine Vendelay Lundin kan söka på, så borde jag dyka upp där.
10 aug. 2014 17:26
åh va roligt! det skulle jag oxå velat plugga om jag väl skulle det :D vilket sammanträffande! ja absolut, addade dig på fb nu :) har exakt samma tankar med boende, vore bra o dela med någon :)
10 aug. 2014 21:05
Hejsan!! Jag är också mycket intresserad av just Broadway dance center OCH att börja i början av 2015! Hur länge hade du tänkt stanna?:) har du ansökt via blueberry (vilket jag har tankar på) eller gått via hemsidan?:) Kul att hitta någon med samma passion:):)
11 aug. 2014 00:01
Hejhej! åh va roligt !!! jag har inte börjat sökt än, ska skriva ut papper osv imorn. Nej det har jag inte hört talas om, vad är det? :D jag har bara kollat via hemsidan :) det är visa-pragram du tänker oxå? (eller det kanske bara är det vi kan gå haha)

Jag hade tänkt tre månader (2 feb till 2 maj blir det, då tror jag) Hur har du tänkt? Och med boende och så? :)

ja jättekul ju! blir såå taggad! vad är det du dansar ? :)
11 aug. 2014 00:07
Jag kollade Blueberry nu och det va ju super!! de hade ju massa info :)) så man kan söka via dom?:)
11 aug. 2014 18:05
Jag tänkte isf söka via dom!! Jag känner att de kanske är bra så allt går korrekt till.. Men sedan när man kikar runt så säger ju vissa att de är mycket dyrare att göra så men tänkte iaf kolla med dom först :)) jag har också tänkt den kortaste perioden faktiskt :D sen är jag ju verkligen i stadie ett med att kolla upp alla grejer men tänkte ta kontakt med blueberry nu i veckan om broschyrer och sånt. Ja de får isf bli att man finner Några och delar lägenhet låter vettigt:) ja dansar mycket jazz i botten men tycker om att dansa alla stilar så! Vad dansar du?:)
13 aug. 2014 14:12
Jaa jag är precis i början med allting oxå :D men blueberry hade ju asbra koll, du får gärna berätta mer när du har kontaktat om, vad dom har att säga och så :)

låter ju hur bra som helst! Då har vi ju väldigt lika planer, va roligt :D Och visst är det asbra att BDC är csn-berättigad eller vad det heter :) Det enda jag funderar på är detta med visum... Jag var i Miami senast i påskas så jag har ju nåt 2-årsvisum nu, men i och med att detta är studier så kanske det är nåt slags student-visum ? :s Eller vad tror du?:)

Va kul! jag dansar mest street och house men absolut jazz, commercial jazz och mordern också :D jobbade två somrar med sånt här dans-sommarjobb som var mordern dans bland annat :)

har du vart i NYC förut?:D
13 sep. 2014 17:29
Hej!
Jag är också intresserad av att gå Broadway Dance Center till våren, är mest inne på tre månader jag med! Vore så bra att dela lägenhet och så, roligt att se att se andra med samma tankar!:D Jag har dock inte börjat med själva ansökningen än men vore kul att höra hur ni ska göra eller gjort?:)
15 okt. 2014 10:14
Hej Tjejer jag har sökt Broadway dance center i februari , har ni hittat boende hade varit bra om man kan dela lägenhet med några st :) ha det fint mvh johanna
29 dec. 2014 23:00
Hej!!
Jag har också skickat in ansökan till Broadway dance centre 2 feb - 1 maj. Har inte fått antagningsbesked än men har kikat lite efter boende. Jag vill gärna dela med någon/några.
Ett tips är airbnb.se ddär kan man söka stad och hur länge man vill stanna. Finns både hela lägenheter och rum som inneboende.

//Simon