Charlie Beach Resort, Koh Muuk

Av Walle
6 jan. 2010 17:11
Visningar: 1113
Hejsan!
På vår resa i Thailand tänkte vi ta en tur till Charlie Beach Resort första dagarna i mars.
Är det nån som har åkt dit utan att förboka?
Törs man vänta med att boka nån dag innan...
Är på Bulon Leh i 4 dagar innan och trivs man jättebra där så kanske vi vill stanna lite längre.

Hoppas på tips...
Mvh
Walle
Av Brjn
8 jan. 2010 19:33 (redigerad)
Hej Walle!
Ser att ingen svarat på din fråga. Är jättesvårt att säga innan. Har bott på Charlies två gånger i slutet av febr och har upplevt det som ganska uppbokat. Men man kan ju aldrig säg om någon bungalow fanns ledig. Dom har ju också ett antal enkla bastbungalows, men jag skulle inte vilja bo där. Det finns även en annan resort bakom Charlies http://www.mookrubbertree.com/res.html som är verkar helt OK. Svårt att säga om man behöver förboka men jag skulle gjort det. Är bara att bestämma sig för att stanna ett visst antal dagar på Bulon för att sedan åka vidare till Charlies. Det fina med Koh Mok är ju också närheten till Koh Kradan som är härligt att åka över på en dagstur. Även Emerald Cave är en upplevelse. Är som att komma in i en kyrka; man blir alldeles tyst och pratar lågt när man kommer fram till stranden där grottan öppnar sig. Är även roligt att promenera över till andra sidan av Koh Mok och besöka Sivalai resort på östkusten. Har också varit på Bulon och trivts förträffligt där. Skall dit i februari igen och längtar dit redan.
Ha det gott
Britten
Av Walle
9 jan. 2010 00:00
Tack Britten för ditt svar!
Vi tog beslutet i kväll och bokade 4 nätter på Charlies, Air con delux bungalow, vi törs inte avvakta för man kan ju ha otur att det är fullbokat när vi kommer dit.
Charlies passar nog oss bra efter ha varit 7 nätter på Koh Lipe och 4 nätter på Koh Bulon så får sonen på 8 år chans till att bada i en pool.
Barn i den åldern tycker ju det är så kul att dyka och hoppa i poolen.
Vi var till Emerald grottan förra året och visst var det häftigt.... tänk att få simma ca 80 meter i ett mörker efter en ficklampa.
Flytvästen var ju givetvis på! Sonen tyckte det va jättehäftigt.... (-:
Kradan får vi ta en dagsutflykt till hade vi tänkt. Förra året stannade vi till där på en båtutflykt vid en liten strand på baksidan av Kradan, en jättefin strand och bra snorkling.

Mvh Walle
Av Brjn
9 jan. 2010 22:08
Hej igen
Det blir säkert jättebra. Är alltid skönt att slippa oroa sig för om det finns något ledigt. Vill tipsa om restaurangen på Had Farang resort som ligger en liten bit upp i djungeln bakom Charlies (ca 5-10 min). De har bland den godaste maten jag ätit i Thailand. Prova gärna deras Massaman curry med kyckling. Man måste beställa rätten dagen innan eller senast 2 timmar innan så de hinner tillaga den. Helt underbar. Vi åt där varje kväll när vi var på Koh Mok förra gången.
Ha en jätteskön resa.
Britten