Bröllopsresa Bali

Av Aspsjo
14 okt. 2013 23:34
Visningar: 1511
Hej, har läst runt här bland trådarna några dagar nu och har lite funderingar på Bali. Jag och min blivande fru funderar på att spendera 2 veckor på Bali med omnejd i mitten utav juni till början av juli nästa sommar.

Min första fråga är och det är något jag inte blir klok av?! Vart ska man bo på Bali, vi har hört så olika men vi är inte ute efter att festa men har å andra sidan inget problem med det. Vi vill ha en skön avkopplande semester med både bad och sevärdheter.

Den andra frågan jag har är, skulle ni rekomendera att ta första veckan i någon ort på Bali för att ta andra veckan på någon av Gili-öarna? Eller tvärtom!

Sista frågan lyder, ska vi boka med ving som jag tror är lite dyrare eller ska vi baka ihop vår egen resa och kanske göra en liten chansning?

Ge oss alla tips ni har. Både bra och dåliga!

Tack på förhand!
15 okt. 2013 19:37
Ta båten till loombok och välj sedan gili öarna.. Lovar dig ni kommer älska det.. Undvik bara sprit "metanol" som säljs där..
19 okt. 2013 17:57
Baka eran egen resa! Betydligt billigare och roligare.
Kan kolla flyg till bangkok vilket kommer vara billigt i juni månad. www.flygresor.se Sen kan man kolla med airasia, tigerairways, lionair osv flyg från Bangkok till bali.

Har själv aldrig besökt Bali men det står högt upp.
Gili öarna ska vara underbara.