Bra Boende i San Fransisco och efter Highway 1 GPS ?

Av Henke82
10 juni 2013 07:28
Visningar: 1373
Hej

Skall ta med Familjen på en 22 dagars resa till USA
Vi flyger till SF och planerar att bo där 5 nätter för att sedan bila ner till LA och där på några nätter på olika ställen , bland annat Anaheim och Disneyland - vidare till LV .

Var till LA & LV förra året men då utan våra 3 barn , så blir första resan för dom 5,7,8 år gamla :-)

Men vi tycker det är svårt att hitta ett bra billigt boende i SF - ni andra som har besökt SF vad har ni bott och vad kan ni rekomendera ?

Söker också en GPS för USA om någon har en till salu ?
10 juni 2013 08:11
Hej Henke

Jag å sambon gjorde en liknande tripp ifjol, fast hela vägen ner till San Diego innan vi vände upp mot Las Vegas igen.

Jag kan tyvärr inte rekomendera det boende vi valde i SF till en barnfamilj då det var lite för "sunkigt" område vi valde för att hålla priset nere. Meb ett tips som jag har fått av bekanta är Radisson Hotel Fisherman's Wharf som ska vara familjevänligt och fräscht, dock ganska dyr parkeringsavgift på hotellet men det bör finnas billigare parkeringshus i närheten.

Vi köpte en ny Garmin GPS på Best Buy första dagen vi var i SF och den var kanon, körde inte fel en ända gång =). Jag kan kolla vad det var för modell och vad vi kan tänkas vilja ha för den så kan jag höra av mig senare om det är intressant?

//Mvh Niklas
Av Henke82
10 juni 2013 08:20
Hej

Tack för svaret !

Absolut det låter riktigt intressant - Kolla gärna upp det och meddela mig pris på (Logga in för att se e-postadress) .

Vi hade också funderingar på att åka ner till san Diego istället för att lägga så många dagar i Vegas , gillade ni San Diego ?
10 juni 2013 09:13
Det ska jag göra, jag återkommer gällande GPS’en.

Vi hade inte planerat med San Diego utan det blev så att vi tröttnade på Los Angeles och stack ner till San Diego för en natt bara så där ändå innan vi skulle till Las Vegas.

Las Vegas älskade jag verkligen då allt är så centraliserat och då det hela tiden är en riktigt bra puls på strippen, samt att man dagtid kunde slappa vid hotellens härliga poolområden.

Nu spenderade vi ”bara” 6 nätter i LA istället för de planerade 7, och jag tycker så här i efterhand att vi hellre skulle ha delat upp det 5/2 nätter LA/SD eller kanske till och med 4/3 nätter LA/SD.

Hade vi haft barn så skulle jag absolut hellre ha spenderat någon dag i San Diego än i tex Los Angeles eller Las Vegas.

Det finns en hel del att göra San Diego som bl.a. Sea World och Zoo som verkade riktigt bra för barnen.
Sen andas hela San Diego ett mycket lugnar tempo än de andra städerna som kan vara skönt om man reser med barnen.

Sen hittade vi vad vi tyckte var det bästa shopping outletet under vår resa nere vid Mexikanska gränsen, Las Americas Premium Outlets. Det tog ca 20-30min med bil från San Diego centrum och där gick sambon bananas kan jag lova =)

Det enda negativa som vi upplevde med att åka till San Diego var att det sen när man skulle upp till Las Vegas så blev det ju en längre resa än om man hade åkt direkt från Los Angeles. Och tyvärr så finns det inte mycket att stanna till å göra på den vägsträckan för att lätta upp resan heller.