Vart ska man bo i San Francisco som ensam tjej?

15 aug. 2022 10:35
Visningar: 75
Hej!

Jag ska i september åka som ensam tjej till San Francisco ett par dagar. Har ni några rekommendationer på vart man ska bo? Gärna hyfsat centralt, behöver inte vara superfancy men gärna att det känns "säkert" att vara där och i området som ensam tjej.

Tack på förhand!
16 aug. 2022 22:29 (redigerad)
Jag åkte ensam till San Francisco 2019 aug, bodde på The Mosser hotel gick hur bra som helst inte jätte dyrt inte då iaf ca 1200 kr per natt och det ligger centralt. Visst det finns en del uteliggare men jag upplevde inte det farligt på något sätt. Jag rörde mig ute mest på dagen gjorde olika utflykter med grupper via Viator jätte härlig resa. Jag skulle inte våga bo på ett hostel om du har råd med annat då man aldrig vet vem man delar rum med inte när man reser själv. Det finns mataffärer en bit bort för att köpa mat skaffa t-mobile telefonkort för turister så hittar du allt.
Av Stieri
17 aug. 2022 19:58
Det där med uteliggare slipper man nog inte ifrån även om bor centralt, för varje morron låg det en hel del även i centrum, men låt dej inte skrämmas av det, medelåldern på dom jag såg var hög och dom verkade inte störa nån. Ingen behöver bli skrämd av detta för San Francisco är en fantasisk stad.