Boende På Koh Lipe och Koh Bulon?

31 okt. 2010 19:22
Visningar: 2512
Hej,

åker två vuxna och två barn (4 och 7 år) till Thailand i december, nästan 4 v. Kommer bo bla Koh Lanta/Noble House, Koh Muuk/Sivalai men vill också till Lipe och Bulone. På Bulone skulle jag vilja bo på Pansand men det verkar fullt. Ngn som vet ngt om Bulone resort istället? På Lipe funderar vi på Mountainresort, Varin beach resort el Castaway. Ngn som vet vad för slags rum man ska ha där med två barn. Hittar inte egentligen att man kan bo fler än 2 på Castaway men det kanske går att få extra säng/trycka ihop sig? Tar mkt tacksamt emot lite hjälp!:-)
Av Fiddi
1 nov. 2010 18:57
Vi var på Koh Lipe förra året och bodde på Varin beach resort. Vi var väldigt nöjda!
Bodde i en Air Villa. Vi hade vår 4-åring i vår säng. Maila och fråga vilken bungalow som skulle passa för er.

Koh Mook bodde vi på Charlies, det var vi väldigt nöjda med. Hörde att Sivalai var väldigt fint men att man var tvungen att äta på resorten hela tiden för att det fanns inget annat i närheten. Det var dyrt på Sivalai.
Kan varmt rekommendera Charlies och att äta på Sawadee resort!

Trevlig resa!
Av Walle
1 nov. 2010 22:18
Hejsan
Vi var på Koh Lipe och Bulone förra året och här är mina tankar ang dessa ställen...
Koh Lipe var jättemysigt, vi bodde på Bunhaya, lite enklare boende men helt OK, stranden vid hotellet var jättefin. Maten på hotellet var helt suveränt! Många som åt där fast man inte bodde där.
Vi tog en båt över till Mountain resort en dag och det var jättemysigt, stranden helt underbar men hotellet känns väldigt offside.

Koh Bulone var jättefint, vi trivdes hur bra som helst! Vi bodde på Pansand Resort i de största bungalowsen som kostade ca 1700 Bath! Stor fin bunge för så lite slant. På hoellet är det bara el från 19.00-07.00 (tror jag det var) så rosta bröd på frukosten gjorde man över en vanlig grill :)
Bulone Resort är mycket enklare boende men jag hörde att familje-bungalowsen var bättre standard på.
Bulones mat var jättegod! Vi gick ofta över dit för att äta på kvällarna.

Hoppas detta hjälper dig lite.

Mvh Walle
Av Karten
2 nov. 2010 23:43
Hej Tindra, vi var på Bulone för tre år sedan och bodde då på Pansand Resort som erbjöd kanon bra familje bungalows. Bulone resort ligger intill och verkade vara ok men dom hade inte så stora bungalows men vi träffade några sv familjer som bodde där fär andra året i rad. Sedan ligger Marina resort intill men ca 200 m (tror jag) från stranden. Hyddorna ligger ganska fint intill sluttningen mot view point. Se karta http://www.pansand-resort.com/01_information/10_map.php. Stränderna i Ao Panka Noi och -Yai är inte bra så därför vill jag inte rekommendera resorterna där. Pansand, Bulone och Marina har jättegd mat. Missa inte hot pans.
På Lipe bodde vi på Lipe resort som då började bli nergånget.
Mountainresort ligger lite avsides men otroligt vackert på N-V sidan av ön på bergsluttningen. Jag var inne i en familje bungalow och dom verkade rymliga och med fin utsikt över den mer eller mindre privata stranden. Varin bungalows var då inte lika stora men med en madrass på golvet och 4 åringen i d-sängen så blir det nog OK. Det finaste boendet då var Bundhaya. Åker jag till Lipe igen skulle jag kunna tänka mig att bo på Mountain. lycka till //joakim
Av Bent
3 nov. 2010 15:14
Hej!

Har bott på Bundhaya med vår dotter och hennes familj. De bodde två vuxna och tre barn i en familjebungalow, lite trångt men fungerade bra.