Boende i oslo

27 jan. 2015 12:17
Visningar: 223
Hallå!! Jag är en 21 årig tjej från Lidingö och jag söker ett boende kollektivt i Oslo. Jag kommer att åka dit imorgon den 28e januari och sen hem på fredagen den 30e. Jag är där för en intervju samt hopp om att hitta boende. Vore super om någon hade ett boende ledigt samt att treffas eller talas vid. Jag är en social person med tidigare erfarenhet av att bo i kollektiv. Jag är dessutom ordningsam och rolig!
Det vore toppen om det fanns boende för två då jag har en kompis som kanske kommer ner och jobbar också, om inte hör av er ändå eftersom jag behöver ett boende ganska snart!

Mvh Josephine!
Av Dirgis
27 jan. 2015 14:42
Gå med i www.couchsurfing.org och där finns möjlighet att ställa din fråga i rätt forum.
Av Benni
27 jan. 2015 21:24
Hej!
Så kul att du vill till Oslo! Jag bor här sen augusti och trivs jättebra.
Om du vill talas vid är det bara att hojta till! Jag kan hjälpa med lite tips och sånt som kan vara bra att veta när man flyttar hit :)

Hälsningar
Benjamin
Intresserad att bo med någon i Oslo?
Norge Benni, 19 juli 2014
Updaterad av Sandraaa92 för 4 år sedan
4
Hej, Jag har just fått jobb i Oslo och letar nu efter någonstans att bo. Jag undrar alltså om det finns fler som ska till Oslo som kanske vill hyra en lägenhet tillsammans eller så. Har inte tänkt över hur många vi ska va, men det kan ju diskuteras. Jag själv är 18 år, fyller strax 19. Glad, ...
Två tjejer söker bostad i Oslo
Norge Sofie_emma, 8 dec. 2008
Updaterad av Lordbyron för 9 år sedan
2
Vi är två tjejer som är 20 år från Östersund som planerar att flytta till Oslo i Mars-April. Söker någon/några att dela boende med. Vi vill gärna bo ganska centralt. Vi är sociala och glada tjejer som gillar att träffa nya människor. Så ifall ni bor eller har tänkt att flytta till Oslo och söker ...
Boende I oslo sommaren 2015
Norge Myaanna95, 2 mars 2015
Updaterad av Cissib för 3 år sedan
1
Hejsan:) Behöver tips på boende som är billigt under denna sommaren som kommer. Delar gärna lägenehet eller bor i kollektiv. Alla tips mottages med glädje :) ... Cissib: Heeej! Tänkte med flytta till Oslo i Juni, skriv gärna pm om du fortfarande letar :) /Cissi
Billigt boende Oslo
Norge Stoffer, 17 maj 2010
Updaterad av Malla_ för 8 år sedan
1
Är det någon som har bra tips på centralt boende i Oslo ... Malla_: Man kan nog inte bo billigt i Oslo...=)
Jobba i Norge/Oslo
Norge Shanti, 21 aug. 2006
Updaterad av Viktornord för 7 år sedan
10
Hej hej.... är på väg till Norge för att jobba och är glad för alla tips jag kan få, speciellt om boende. Hemsidor, nummer, arbetsförmedlingar, allt. Självklart är jag nyfiken på allas erfarenheter därifrån också, det är alltid till hjälp. Ha det bra så länge! Emma ... Legusta: Tips! Om Du ska ...
Oslo - vad ska man se och göra
Norge Sasha21, 11 juli 2009
Updaterad av Gone_golfing för 9 år sedan
8
Hej , har aldrig varit i Norge och tänkte tillbringa en dag i Oslo. Vad ska man se och göra på en eftermiddag och kväll där. Tips på non billig och bra ställe att äta. Är det no extraavgift när man betalar med kort. Tackar i förväg ... Visial: I Vigelandsparken kan man se olika skulpturer, som ...

Oslo Norge, Europa

Oslo är en vacker stad med närhet till friluftsliv, kultur och pulserande stadsliv. Med ”trikken” som spårvagnen kallas tar du dig lätt runt för att utforska staden.

Längst in i Oslofjorden hittar du Norges huvudstad, Oslo. Den blev huvudstad redan på 1300-talet men arkeologer har hittat utgrävningar som hänvisar till redan före år 1 000. Oslo erbjuder ett rikt kulturliv med till exempel Edvard Munch museum och Henrik Ibsens museum, eller varför inte göra ett besök till Childrens International Museum of Arts? I Frognerparken, i Oslo centrum, finner du många vackra skulpturer och omgivningar.
Promenera längs Karl Johan så passerar du Stortinget, Slottet, Nationalteatern, Universitet och Rådhusplassen där Nobels fredscenter ligger. Det är också här du finner de flesta restauranger och butiker. En dag på året – den 17 maj – förvandlas Karl Johan till en festgata, då är alla norrmän uppklädda i sina fina nationaldräkter och med norska flaggan i hand.
I Oslo finner du också vacker arkitektur och det är mysigt att bara promenera runt i staden och ta in alla byggnader. Vill du ha fart och fläkt finner du även ett pulserande nattliv här i den norska huvudstaden.
Runt centrum ligger det gröna kullar som erbjuder ett spännande friluftsliv, inte minst Holmenkollen. Det kända skidhoppningstornet blev renoverat inför Skid-VM 2011 och du kan nu komma hit för att prova skidhoppsimulator, gå på skidmuseum, åka Kollensvevet eller bara njuta av den vackra utsikten.