Två tjejer söker bostad i Oslo

8 dec. 2008 22:33
Visningar: 557
Vi är två tjejer som är 20 år från Östersund som planerar att flytta till Oslo i Mars-April. Söker någon/några att dela boende med. Vi vill gärna bo ganska centralt.
Vi är sociala och glada tjejer som gillar att träffa nya människor. Så ifall ni bor eller har tänkt att flytta till Oslo och söker medboende så hör gärna av er !
Vill du/ni veta mer om oss så maila till (Logga in för att se e-postadress) eller (Logga in för att se e-postadress)

Hade!/
Sofie & Emma
Av Dude_87
29 jan. 2009 01:33
hej Ida

Såhär ligger det till. Jag ska åka till Australien om 8 månader , men eftersom det är lågkonjuktur i sverige så är det fram och tillbaka med jobb, men tyvärr ska jag enbart vara borta i norge i 3 månader. År 2007 i novemeber var jag i Oslo och tillbringade 6 månader där . Jag kan erkänna det är en upplevelse.

Jag är faktiskt sugen fast som sagt enbart i 3 månader, och enbart Oslo , så ju fler man e desto billigare är lägenheterna, och jag kan säga att de inte är billigt. med lägenheter

Om ni e sugna så kan jag hjälpa till med och vägleda er till vart man får jobb, hur man skaffar skattekort för att unvdvika 50 % skatt och massa annat som man inte tänker på som är relativt viktigt.

Festlivet är det bääääääääästa som finns :) Om ni redan flyttat dit så berätta hur ni har det så e du snäll

Om du e sugen adda mig snarast på .... (Logga in för att se e-postadress)
29 jan. 2009 11:15
Hej!
Bäst och tryggast, tycker jag, skulle vara om ni
lyckades få tag i den där svensken som hyr ut till
bl.a. svenska studenter i centrala Oslo. Jag såg
ett reportage om honom på Rapport eller Aktuellt
för några veckor sedan. Ni får alltså ringa Svt och
kolla om det går att få fram hans telefon. Reportern
sa att det kostade 4 000 Kr/mån och att det var
gamla hus som han hade renoverat.
Diskussionen är stängd för nya svar
Boende i oslo
Norge Joscecil, 27 jan. 2015
Updaterad av Benni för 4 år sedan
2
Hallå!! Jag är en 21 årig tjej från Lidingö och jag söker ett boende kollektivt i Oslo. Jag kommer att åka dit imorgon den 28e januari och sen hem på fredagen den 30e. Jag är där för en intervju samt hopp om att hitta boende. Vore super om någon hade ett boende ledigt samt att treffas eller talas ...
Intresserad att bo med någon i Oslo?
Norge Benni, 19 juli 2014
Updaterad av Sandraaa92 för 4 år sedan
4
Hej, Jag har just fått jobb i Oslo och letar nu efter någonstans att bo. Jag undrar alltså om det finns fler som ska till Oslo som kanske vill hyra en lägenhet tillsammans eller så. Har inte tänkt över hur många vi ska va, men det kan ju diskuteras. Jag själv är 18 år, fyller strax 19. Glad, ...
Boende I oslo sommaren 2015
Norge Myaanna95, 2 mars 2015
Updaterad av Cissib för 4 år sedan
1
Hejsan:) Behöver tips på boende som är billigt under denna sommaren som kommer. Delar gärna lägenehet eller bor i kollektiv. Alla tips mottages med glädje :) ... Cissib: Heeej! Tänkte med flytta till Oslo i Juni, skriv gärna pm om du fortfarande letar :) /Cissi
Billigt boende Oslo
Norge Stoffer, 17 maj 2010
Updaterad av Malla_ för 9 år sedan
1
Är det någon som har bra tips på centralt boende i Oslo ... Malla_: Man kan nog inte bo billigt i Oslo...=)
Jobba i Norge/Oslo
Norge Shanti, 21 aug. 2006
Updaterad av Viktornord för 7 år sedan
10
Hej hej.... är på väg till Norge för att jobba och är glad för alla tips jag kan få, speciellt om boende. Hemsidor, nummer, arbetsförmedlingar, allt. Självklart är jag nyfiken på allas erfarenheter därifrån också, det är alltid till hjälp. Ha det bra så länge! Emma ... Legusta: Tips! Om Du ska ...
Hitta bostad/jobb i Norge
Norge Nederlund, 13 jan. 2014
Updaterad av Sandraaa92 för 4 år sedan
10
Hej! Jag och en kompis funderar på att åka till Norge och jobba så fort som möjligt. Vi har sökt jobb i ca en månad hemifrån Sverige utan någon större framgång. Nu funderar vi på om vi ska hitta bostad och sedan söka jobb på plats. Är det någon som har några tips på var det är bäst att åka och ...

Oslo Norge, Europa

Oslo är en vacker stad med närhet till friluftsliv, kultur och pulserande stadsliv. Med ”trikken” som spårvagnen kallas tar du dig lätt runt för att utforska staden.

Längst in i Oslofjorden hittar du Norges huvudstad, Oslo. Den blev huvudstad redan på 1300-talet men arkeologer har hittat utgrävningar som hänvisar till redan före år 1 000. Oslo erbjuder ett rikt kulturliv med till exempel Edvard Munch museum och Henrik Ibsens museum, eller varför inte göra ett besök till Childrens International Museum of Arts? I Frognerparken, i Oslo centrum, finner du många vackra skulpturer och omgivningar.
Promenera längs Karl Johan så passerar du Stortinget, Slottet, Nationalteatern, Universitet och Rådhusplassen där Nobels fredscenter ligger. Det är också här du finner de flesta restauranger och butiker. En dag på året – den 17 maj – förvandlas Karl Johan till en festgata, då är alla norrmän uppklädda i sina fina nationaldräkter och med norska flaggan i hand.
I Oslo finner du också vacker arkitektur och det är mysigt att bara promenera runt i staden och ta in alla byggnader. Vill du ha fart och fläkt finner du även ett pulserande nattliv här i den norska huvudstaden.
Runt centrum ligger det gröna kullar som erbjuder ett spännande friluftsliv, inte minst Holmenkollen. Det kända skidhoppningstornet blev renoverat inför Skid-VM 2011 och du kan nu komma hit för att prova skidhoppsimulator, gå på skidmuseum, åka Kollensvevet eller bara njuta av den vackra utsikten.