Boende Franska Rivieran i sommar!

Av Sahra
20 feb. 2011 19:10
Visningar: 3898
Hej!

Jag och min sambo ska åka till Rivieran i sommar. Vi flyger till Nice och har tänkt oss att hyra lägenhet 2 veckor i Cannes/ Antibes eller någon annan trevlig ort. Nu undrar vi om någon känner till pålitliga bolag/ privatpersoner att boka boende på via nätet?

Tack för hjälpen!

Mvh Sahra
22 aug. 2011 19:13
Hej Sahra,
Din fråga kanske inte är aktuell längre men annars kan du kontakta mig så kan jag hjälpa dig. Se även www.isanova.se

Om ni redan varit nere så hoppas jag att ni hade två härliga veckor!
Av Sahra
22 aug. 2011 22:35
Hej Anders! Tyvärr kom ditt svar för sent ;( men har varit inne och tittat på hemsidan nu och det ser jätte bra ut! Jag kommer säkert återkomma då vi med all säkerhet kommer tillbaka till fantastiska Rivieran ;)
22 aug. 2011 23:01
Citerat från sahra:
Hej Anders! Tyvärr kom ditt svar för sent ;( men har varit inne och tittat på hemsidan nu och det ser jätte bra ut! Jag kommer säkert återkomma då vi med all säkerhet kommer tillbaka till fantastiska Rivieran ;)
Vore trevligt om du återkopplade vilken firma du använde dig av och vad ni valde till slut!
Av Freter
19 mars 2012 09:29
Vi hyrde en jättetrevlig lägenhet i gamla Antibes förra sommaren från det lilla lokala företaget thekeylady.com
Fungerade jättebra.
Av Sahra
19 mars 2012 10:24
Tack Freter! Vi funderar på att åka i år igen och deras lägenheter ser ju jätte fina ut! Men hur ser man vad dom kostar?! Står ju bara från priser... Måste man kontakta dom ang prisuppgifter då kanske?
Av Freter
20 mars 2012 10:13
Jo, man får skriva till Valerié!

Vi betalade ca 7000 svenska kronor för lägenheten Casamates (med grått kök och stor öppen spis) i början/mitten av augusti 2011. Då ingick städning och linne. Vi betalade en mindre handpenning direkt till ägaren i förväg, sedan betalade vi en depositionsavgift när vi kom dit. Den fick vi utan något som helst stul tillbaka när vi lämnade lägenheten.
Det fanns både disk och tvättmaskin (och jag tror det var torktumlare också), men lägenheten var väl en aning sliten på det sättet att allt inte fungerade perfekt. Man fick dra ut sladden för att stänga av tvättmaskinen, en av de två toaletterna stod och rann litet mest hela tiden osv osv men det var ju inte vårt problem, allt gick att använda ... och lägenheten var annars väldigt trivsam.
Av Sahra
20 mars 2012 13:54
Ok det låter jätte bra! Har mailat och hon skulle återkomma med priser! Möter hon upp en vid lägenheten och lämnar nycklarna då? Man är ju alltid lite skraj när man bokar av okända lokala uthyrare så man inte blir blåst!
Av Freter
26 mars 2012 13:56
Jo, hon kom till lägenheten och visade runt så att vi skulle veta hur allting fungerar. Hon placerade dessutom raskt ut litet nya snittblommor i lgh, hjälpte barnen att välja sängar och tipsade om litet aktiviteter i närheten.

Vi var också nervösa för detta med att bli blåsta, särskilt om någon begär stora depositioner långt i förväg. Det var därför vi valde bort att hyra helt privat.

Jag kollade igenom mina mail häromdagen och får korrigera mig själv litet; vi betalade hälften av själva hyran (minus städ&linne) i förväg.