Publicerad 29 augusti 2018

Nice strandpromenad “Promenade des Anglais” sträcker sig från flygplatsen in till gamla stan, en sträcka på cirka 7 kilometer. Nedanför finns en lika lång stenstrand med underbart turkost vatten. Stranden nedanför Nice centrum blir snabbt djup och det kan vara lite svårbadat vid vågor.

I Nice får du det mesta på en liten yta, högklassig shopping, bra och mysiga restauranger, strand, stad och fina promenadstråk. Här har vi gjort det lättare för dig att hitta rätt hotell för din vistelse i Nice.

Hotell nära flygplatsen

Det finns hotell utmed hela strandpromenaden, oavsett om du vill bo närmre flygplatsen eller mitt i citykärnan. Det går alltså att bo nära flygplatsen men ändå vid havet. Det finns hotell i olika prisklasser här runt omkring. Kanske kommer ni sent och ska vidare utmed rivieran, då passar ett hotell vid flygplatsen i Nice perfekt.
Hitta ditt hotell här.

Centrala 3-stjärniga hotell med höga gästbetyg

Mitt i Nice har du nära till allt. Shopping, stranden, gamla stan, restauranger och tågstationen. Det finns gott om hotell i hela citykärnan. Här hittar du hotell med 3 stjärnor som har höga gästbetyg, här bor du alltså prisvärt och centralt.
Hitta ditt hotell här.

Hotell med pool i Nice

I Nice citykärna finns flertalet hotell med pool. Just i Nice kan det vara extra skönt att ha en pool att bada i då stranden är stenig och lite svårbadad, speciellt för barn. I centrum är det också extra varmt och en pool kan vara skön att svalka sig i efter en shoppingrunda.
Hitta ditt hotell med pool här.

Lyxiga hotell i och runt Nice

Självklart finns det några 5-stjärniga och lyxiga hotell i och runt Nice. Utmed Promenade des Anglais med härlig havsutsikt ligger det allra mest kända, Negresco, vars byggnad är lite av ett kännetecken för Nice. Kanske passar ett 5-stjärnigt hotell bra för dig som ska på en weekend till Nice och vill lyxa till det lite extra.
Hitta ett 5-stjärnigt hotell här.

Sök bland alla hotell i Nice och sätt dina egna kriterier.
Här kan du söka flyg till Nice.


Hotell i Nice