Publicerad 17 februari 2020

Nice strandpromenad “Promenade des Anglais” sträcker sig från flygplatsen in till gamla stan, en sträcka på cirka 7 kilometer. Nedanför finns en lika lång stenstrand med underbart turkost vatten. Stranden nedanför Nice centrum blir snabbt djup och det kan vara lite svårbadat vid vågor.

Hotell nära flygplatsen

Det finns hotell utmed hela strandpromenaden, oavsett om du vill bo närmre flygplatsen eller mitt i citykärnan. Det går alltså att bo nära flygplatsen men ändå vid havet. Det finns hotell i olika prisklasser här runt omkring. Kanske kommer ni sent och ska vidare utmed rivieran, då passar ett hotell vid flygplatsen i Nice perfekt.
Hotell nära flygplatsen i Nice

Centrala hotell

Mitt i Nice har du nära till allt. Shopping, stranden, gamla stan, restauranger och tågstationen. Det finns gott om hotell i hela citykärnan. Bo prisvärt och centralt när du besöker Nice.
Hotell i Nice City Centre

Hotell med pool i Nice

I Nice citykärna finns flertalet hotell med pool. Just i Nice kan det vara extra skönt att ha en pool att bada i då stranden är stenig och lite svårbadad, speciellt för barn. I centrum är det också extra varmt och en pool kan vara skön att svalka sig i efter en shoppingrunda.
Paketresor till Nice med pool

Lyxiga hotell i och runt Nice

Självklart finns det några 5-stjärniga och lyxiga hotell i och runt Nice. Utmed Promenade des Anglais med härlig havsutsikt ligger det allra mest kända, Hotel Negresco, vars byggnad är lite av ett kännetecken för Nice. Kanske passar ett 5-stjärnigt hotell bra för dig som ska på en weekend till Nice och vill lyxa till det lite extra.
Paketresor till Nice med lyxhotell

Planera din resa till Nice på Reseguiden

Alla paketresor till Nice med flyg & hotell
Alla hotell i Nice
Alla flyg till Nice


Hotell i Nice