Hotell tips på Franska rivieran med 1-åring

Av S
8 apr. 2013 21:41
Visningar: 1348
Jag, min sambo och vår 1-åriga dotter ska åka till franska rivieran i början på juni och är i behov av hotelltips. Någon som kan hjälpa oss?

Vi vill bo på ett lägenhetshotell/i lägenhet med tillgång till babysäng och barnstol. Gärna med pool & barnpool.

Har fastnat för Antibes som verkar vara en trevlig liten stad men kan även tänka oss andra ställen. Vill gärna ha nära till strand, restauranger, bussar och mysig stadskärna.

Någon som har erfarenhet och tips att dela med sig av?

Tack på förhand.

Mvh
Stina
Av Annl
11 apr. 2013 06:06
Annars är Cannes La Bocca perfekt och har allt ni söker. Finns ett hotell där som tidigare hette Maeva som Sembo har och som har både barnpool, vanlig pool och bara en kort promenad till stranden. Lägnhetshotell - hotellet är format som en hästsko och balkongerna vetter in mot innergården och poolområdet. Bra med mataffärer i området liksom restauranger och bara en kort promenad in till centrala Cannes. Här var vi ett antal somrar när barnen var små och hade fantastiska dagar.
Av Paulina - Social Media Manager Reseguiden.se
11 apr. 2013 08:48
Hej!

Jag såg att även Anni tipsade om detta ställe! Cannes La Bocca kan jag varmt rekommendera. Jag har själv bott på detta lägenhetshotell med bra pooler, nära stranden, matbutiker och bageri. Gå till bageriet och köp baguette till frukost. Lägenheterna har eget kök och balkong ut mot poolerna.
http://www.sembo.se/d/AccommodationNew/Hotel.aspx?hotelcode=FR-H11288

In till Cannes är det ca 1 km, fin promenad utmed strandpromenaden.

Franska rivieran är underbar! :-)

/Paulina
Av S
16 apr. 2013 21:32
Tack för alla tips!
Vi har nu bokat boende genom www.homeaway.se. Hittade en jättefin lägenhet i Juan-les-pins i ett område som heter Juan Flore. Ser nytt och fräscht ut och vi får till och med en egen liten trädgård.
Håller tummarna för att det blir bra!

/Stina